Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟικολογικές μετακινήσεις στις Σπέτσες από το Poseidonion Grand Hotel και την Tuk Tuk Hellas
Ξενοδοχεία

Οικολογικές μετακινήσεις στις Σπέτσες από το Poseidonion Grand Hotel και την Tuk Tuk Hellas

Ένα ολοκαίνουριο ηλεκτροκίνητο e-tuk, τύπου Limo GT βρίσκεται πλέον στη διάθεσή του Ποσειδωνίου για να διευκολύνει τις μετακινήσεις των επισκεπτών του σε διάφορα σημεία των Σπετσών.

Το ιστορικό ξενοδοχείο των Σπετσών Poseidonion Grand Hotel εγκαινίασε πρόσφατα μια νέα συνεργασία με την Tuk Tuk Hellas, προσφέροντας στους καλεσμένους του την ευκαιρία για οικολογικές μετακινήσεις στο νησί των αρωμάτων.

Το tuk tuk, το παραδοσιακό όχημα της Ταϊλάνδης που έκανε την εμφάνισή του 50 χρόνια πριν, μεταμορφώθηκε, έγινε ηλεκτρικό και οικολογικό και έχει κατακτήσει όλη την Ευρώπη, ενώ έφτασε και στην Ελλάδα από την Tuk Tuk Hellas.

Ένα ολοκαίνουριο ηλεκτροκίνητο e-tuk, τύπου Limo GT βρίσκεται πλέον στη διάθεσή του Ποσειδωνίου για να διευκολύνει τις μετακινήσεις των επισκεπτών του σε διάφορα σημεία των Σπετσών, όπως μεταξύ άλλων, στο Μποστάνι, τη βιολογική φάρμα του ξενοδοχείου, ενώ συνιστά και το ιδανικό μέσο για να απολαύσει κανείς εύκολα και άνετα τον γύρο του νησιού.

Το Limo GT είναι ένα πρωτοπόρο και οικολογικό μέσο μετακίνησης, καθώς εκπέμπει μηδενικούς ρύπους ενώ διαθέτει έναν πλήρως αθόρυβο ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία που χαρίζει αυτονομία για 100 και πλέον χιλιόμετρα. Είναι ιδιαίτερα άνετο, μπορεί να μεταφέρει μέχρι 5 άτομα, ενώ η ανοιχτή του διαμόρφωση προσφέρει ανεμπόδιστη περιμετρική θέα στις ξεχωριστές ομορφιές των Σπετσών. Με δεδομένο μάλιστα ότι στο νησί δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων, το e-tuk συνθέτει την ιδανική επιλογή για μια διασκεδαστική βόλτα γεμάτη εικόνες και αρώματα!

Η Τuk Tuk Hellas είναι μια νεοσύστατη εταιρεία με φρέσκες ιδέες για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα. Εκτός από το Limo GT, η εταιρεία διαθέτει και το μοντέλο Vendo GT, το οποίο είναι προσανατολισμένο στην εμπορική και διαφημιστική χρήση μέσα από το πολυμορφικό concept του. Η έμφαση που έχει δώσει η Tuk Tuk Hellas στην πράσινη επιχειρηματικότητα αποτέλεσε σημαντικό κίνητρο για τη νέα αυτή συνεργασία, προσφέροντας στους επισκέπτες του Poseidonion Grand Hotel μια “πράσινη” εναλλακτική για τις μετακινήσεις τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024