Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΠροτάσεις του Γ. Αμυρά για την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στα Ιωάννινα
Περιφέρεια

Προτάσεις του Γ. Αμυρά για την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στα Ιωάννινα

Eκτενής συζήτηση μεταξύ του βουλευτή Ιωαννίνων, κ. Γιώργου Αμυρά και του υφυπουργού Τουρισμού, κ. Μάνου Κόνσολα, για την ανάγκη να αποκτήσουν η Ήπειρος και τα Ιωάννινα μια ισχυρή και αυτόνομη τουριστική ταυτότητα, με την επένδυση στην ποιότητα και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Συνάντηση εργασίας είχε ο βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Γιώργος Αμυράς, με τον υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα, στο Υπουργείο Τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο βουλευτής Ιωαννίνων συζήτησε με τον υφυπουργό Τουρισμού για τα θέματα της τουριστικής εκπαίδευσης και την ανάγκη αναβάθμισής της στη χώρα μας.

Ο κ. Αμυράς κατέθεσε τις προτάσεις του για τη σύνδεση της τουριστικής εκπαίδευσης με την τουριστική υπεραξία της χώρας και τη δυνατότητα ανάδειξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στα Ιωάννινα.

Ο υφυπουργός Τουρισμού ενημέρωσε τον κ. Αμυρά για το υπό επεξεργασία νομοσχέδιο της τουριστικής εκπαίδευσης, το οποίο θα προβλέπεται η συνολική αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης με εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων δομών και προγραμμάτων σπουδών, καθώς και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας.

Παράλληλα, έγινε εκτενής συζήτηση για την ανάγκη να αποκτήσουν η Ήπειρος και τα Ιωάννινα μια ισχυρή και αυτόνομη τουριστική ταυτότητα, με την επένδυση στην ποιότητα και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, και την αξιοποίηση του μοναδικού φυσικού, ιστορικού και πολιτιστικού κεφαλαίου της περιοχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024