Αθλητισμός

Επιτυχίες και μεγάλες επιδώσεις για τους ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων

Δυνατό ξεκίνημα για τους τρικαλινούς ποδηλάτες στο τοπικό πρωτάθλημα ΜΤΒ. Μεγάλη επιτυχία για τον τρικαλινό Σύλλογο με νίκες σχεδόν σ’ όλες τις κατηγορίες  που αγωνίστηκαν.

Την Κυριακή 5/7/2020 στο άλσος προφήτη Ηλία, ο Π.Σ. Τρικάλων και η ΤΕΚΕ συνδιοργάνωσαν το πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας για την ορεινή ποδηλασία. Στους αγώνες συμμετείχαν 72 ποδηλάτες από την Θεσσαλία με στόχο την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος σε κάθε κατηγορία.

Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 15 αθλητές από την ποδηλατική ακαδημία του σε όλες τις κατηγορίες.  Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10 π.μ. με την κατηγορία Μίνι μικρά. Ο Καραμπαγλίδης Κυριάκος 1η θέση και ο Κανδύλης Περικλής  2η αναδείχτηκαν ως οι μικρότεροι ηλικιακά πρωταθλητές κεντρικής Ελλάδας.

Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα, τα δίδυμα αδέρφια Σιδέρη στον πρώτο τους αγώνα μας εξέπληξαν ευχάριστα, με τον Παναγιώτη να  τερματίζει 1ος και τον Αλέξανδρο 5ος .

Στην κατηγορία Παμπαίδων, ο Μάντζιος Δαμιανός αναδείχτηκε πρωταθλητής κεντρικής Ελλάδας  και ο Ζιντζόβας Κων/νος 5ος .

Στην Κατηγορία Παίδων, έγινε δυνατός αγώνας με επιδόσεις υψηλού επιπέδου. Τσατσαρώνης Κων/νος και Λαγός Περικλής κατέκτησαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα δείχνοντας το ταλέντο τους. Στην 4η θέση ο Ποτήρης Νικόλαος που έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες. Επίσης 10ος τερμάτισε ο Ντάκος Απόστολος και 11ος ο Σιδέρης Δημήτρης.

Στην  κατηγορία  ανδρών – εφήβων (με κοινή κατάταξη) ο έφηβος Κουτσιβέτας ήταν 7ος στην γενική κατάταξη και 1ος στην κατηγορία εφήβων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδηλάτες  που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας.

Επόμενος αγώνας που θα συμμετέχει η ομάδα μας   είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) που θα διεξαχθεί στις 10, 11 και 12 Ιουλίου στην Κάρυστο Εύβοιας. Σε αυτόν τον αγώνα  θα συμμετέχουν οι καλύτεροι ποδηλάτες ορεινής ποδηλασίας της χώρας μας, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.  Καλή επιτυχία στους αθλητές μας!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξη τους:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Ευχαριστούμε επίσης το φαρμακείο GREEN SPOT PHARMACY Ασκληπιού 34 για τα συμπληρώματα που προσέφερε στους ποδηλάτες καθώς και τους γονείς των αθλητών που βοηθάνε τα παιδιά τους να προχωρήσουν σε αυτό το δύσκολο, επίπονο, αλλά και μαγευτικό άθλημα που επέλεξαν.

Η ποδηλατική ακαδημία  της ομάδας θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τέλους Ιουλίου και στην συνέχεια θα κλείσει για διακοπές μέχρι τον δεκαπενταύγουστο. Η ακαδημία λειτουργεί με περίπου 35 – 40 παιδιά. Χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα,  ανάλογα την ηλικία και την ποδηλατική εμπειρία και στοχεύει στην άθληση, στην βελτίωση της ικανότητας οδήγησης και την εκμάθηση οδιγικής  συμπεριφοράς.

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης