Τοπικά

Βασίλης Κρανιάς: «Είμαι εδώ, για να δουλέψω για τον Δήμο μας»

Ο Βασίλης Κρανιάς, πρόεδρος της τοπικής Τρικάλων της Ν.Δ., κατέρχεται υποψήφιος από την Δ.Ε. Μεγάλων Καλυβίων, με την «Επανεκκίνηση» του Δημήτρη Παπαστεργίου. Εργατικός, μεθοδικός, με γνώσεις διοίκησης κάνει το πρώτο του βήμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει τους κατοίκους της περιοχής που γεννήθηκε και μεγάλωσε (Αγία Κυριακή, Μεγάλα Καλύβια, Γλίνος) στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Είμαι εδώ για να εργαστώ για να κάνουμε την καθημερινότητά μας καλύτερη» λέει «να συνεισφέρω με τις γνώσεις μου στην ανάπτυξη ενός νέου αγροδιατροφικού μοντέλου το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλων Καλυβίων και όχι μόνο. Ωστόσο, διεκδικώ και τη ψήφο των φίλων μου από τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες του δήμου Τρικκαίων. Είναι η λεγόμενη εξωτερική  ψήφος με την οποία ευελπιστώ να με τιμήσουν αξιολογώντας τη συνέπεια λόγων και πράξεων αλλά και τη διάθεσή μου, ως νέος άνθρωπος να συνεισφέρω στην προσπάθεια του Δημήτρη Παπαστεργίου να πάμε τα Τρίκαλα ακόμη πιο μπροστά».

«Ζητώ από τους πολίτες» συνεχίζει «να προσέλθουν στις κάλπες, να ψηφίσουν και να επιλέξουν εκείνους που θεωρούν ικανότερους και ότι θα εργαστούν για τα αιτήματά τους. Εκείνους που ξέρουν ότι θα τους έχουν και την επόμενη μέρα δίπλα τους. Και προσωπικά θα είμαι σταθερά δίπλα τους».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης