Τοπικά

Βιβλιοπαρουσίαση στα Τρίκαλα την Παρασκευή

Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο “Τσιοπελάκος” σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Σασμός» του Σπύρου Πετρουλάκη, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, στις 20:00, στο Σουίτα Art Café (Στεφάνου Σαράφη 18, Τρίκαλα, τηλ.: 24310 20676).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει μουσικοχορευτικά με τον Σύλλογο Κρητών Ν. Τρικάλων «Ο Ψηλορείτης», ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου, Ίουλία Σταγάκη, θα απευθύνει χαιρετισμό στον συγγραφέα. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος-θεατρολόγος Αθανασία Τσιοτινού, η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρίνα Μπαλτά και ο συγγραφέας, υπό τον συντονισμό της δημοσιογράφου Βιβής Μαργαρίτη. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Μουσική Σχολή «Παπαστάθη».

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

 

Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεατρικές παραστάσεις. Έχει διατελέσει διευθυντής στο διαφημιστικό τμήμα και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίκτυο fm 91,5 στα Χανιά. Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις. Τον Νοέμβριο του 2017 πραγματοποιή­θηκε έκθεση ζωγραφικής εικαστικών με αφορμή το συγγραφικό έργο του Σπύρου Πετρουλάκη στην γκαλερί ΑΓΚΑΘΙ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης