Ροή Τοπικά

Μαθήματα τραγουδιού στα Τρίκαλα

Παραδίδονται μαθήματα τραγουδιού στα Τρίκαλα από τον Μουσικολόγο – Τραγουδιστή Χρίστο Μοδέστου. Τα μαθήματα απευθύνονται σε άτομα όλων των ηλικιών, που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το τραγούδι, να εισαχθούν σε δραματικές σχολές, ή να βελτιώσουν τον τρόπο χρήσης της φωνής τους.

 

Ο Χρίστος Μοδέστου γεννήθηκε το 1989 στην Λεμεσό της Κύπρου. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος του AIA (Audio Institute of America) και διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής (Ορφείο Ωδείο Αθηνών, τάξη Αχιλλέως Χαλδαιάκη, 2016). Παρακολούθησε μαθήματα κλασσικού τραγουδιού με τις Ελένη Κυπριανού, Κλειώ Μυτιληναίου, Λένια Ζαφειροπούλου. Υπήρξε μέλος της χορωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, της χορωδίας «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» στην Κύπρο, όπως επίσης και του χορού ψαλτών «Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης». Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 2004. Τα τελευταία χρόνια διοργανώνει και συμμετέχει σε αφιερώματα σε διαφόρους Έλληνες συνθέτες και ποιητές. Γράφει μουσική για το θέατρο και ασχολείται με την μελοποίηση ποιημάτων. Εμφανίστηκε σε διάφορους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Παττίχειο Θέατρο, Θέατρο Ριάλτο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Vienna Musikverein κ.α.).

Την περίοδο 2012-2015 υπήρξε μέλος της ερευνητικής ομάδας του Ε.Κ.Π.Α. για την καταλογογράφηση των χειρογράφων της συλλογής του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα. Την περίοδο 2015-2017, διευθύνει την ορχήστρα δωματίου Ποικίλης μουσικής  και τη χορωδία του διδασκαλίου Ελληνικής γλώσσας του Ε.Κ.Π.Α.. Από το 2015 διδάσκει τραγούδι και ορθοφωνία. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο.

 

Πληροφορίες:

Χρίστος Μοδέστου

christosd1989@hotmail.com

6981574101

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης