Τοπικά

Μηνύματα νίκης για τον Χήρα

Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής, οι δημότες έχουν αποφασίσει πως η αλλαγή σελίδας στο Δήμο Πύλης θα επιτευχθεί με την εκλογή του κ. Χήρα ως ο επόμενος Δήμαρχος Πύλης.

Η στήριξη στο πρόσωπό του θεωρείται δεδομένη και μόνο μηνύματα νίκης λαμβάνει ο ίδιος και τα στελέχη του συνδυασμού «Πύλης Όραμα» κατά τη διάρκεια των περιοδειών στις οποίες καταγράφεται η απήχηση των θέσεων, απόψεων και προτάσεων που εκφράζει ο κ. Χήρας για το μέλλον του Δήμου Πύλης.

Το Σάββατο  περιόδευσε στα χωριά της ορεινής Πατρίδας και συγκεκριμένα στο Μοσχόφυτο, στο Πολυνέρι και Βαλκάνο, στο Μυρόφυλλο, στην Κορυφή, στη Νεράιδα και Λαφίνα, στον Αετό και Παχτούρι, στο Αρματωλικό, στη Μεσοχώρα, στη Νέα Πεύκη και Βαθύρρευμα. Έτυχε θερμής υποδοχής, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και έγινε αποδέκτης των ανησυχιών τους και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Στα Στουρναραίικα μίλησε σε πολυπληθές ακροατήριο το βράδυ του Σαββάτου, όπου ανέλυσε με λεπτομέρεια το πρόγραμμά του για τον ορεινό όγκο. Ακολούθησε διάλογος  με τους παρευρισκομένους και όλες οι ερωτήσεις που δέχθηκε, απαντήθηκαν επαρκώς εισπράττοντας το θερμό τους χειροκρότημα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης