Ροή Τοπικά

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» στα Τρίκαλα (φώτο)

Τα γυρίσματα της σειράς, που θα προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο από το Open TV, ξεκίνησαν με δεκάδες Τρικαλινούς σε μικρούς ρόλους.

Η νέα τηλεοπτική παραγωγή η οποία πραγματεύεται τις θηριωδίες σε βάρος των Ελλήνων του Πόντου είναι βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από το Κουρσούμ Τζαμί μέσα στο Σαββατοκύριακο και συνεχίζονται και σε άλλα σημεία της περιοχής των Τρικάλων.

 

Το σενάριο της σειράς

 

Η ιστορία της σειράς ξεκινά σε μια μικρή πόλη κοντά στην Άγκυρα, το Ακ Νταγ Ματέν, το Μάιο του 1895, όταν η οικογένεια του Γεωργίου Παυλίδη αρραβωνιάζει το 6χρονο αγοράκι της, τον Μίλτο, µε τη 4χρονη Ιφιγένεια, κόρη του Μιχάλη Νικολαϊδη. Ένας αρραβώνας σκοπιμότητας, καθώς σύμφωνα µε το μουσουλμανικό νόμο αν ένα κορίτσι αρραβωνιαζόταν εθεωρείτο πλέον ατιμασμένο και δεν επιτρεπόταν να γίνει γυναίκα μουσουλμάνου.

Οι δύο νέοι θα συναντηθούν ξανά 10 χρόνια μετά και οι ζωές τους θα δεθούν για πάντα, μέσα από αναπάντεχα σκληρές στιγμές. Όλη αυτή η ιστορική συντέλεια μεταφέρεται με ορμή στο πεδίο της ανθρώπινης εσωτερικότητας μέσα από έναν σφοδρό έρωτα, γίνεται ζωή, καθημερινότητα, όνειρο, ελπίδα – ένας νέος κόσμος που θα γεννηθεί με επώδυνο τρόπο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης