Τροχοί & TIR

Να μας ζήσει... το ζεύγος Τσιαμπαλή

Πριν από καιρό δώσανε μεταξύ τους μια υπόσχεση για αγάπη, πίστη, σεβασμό και μια σωστή οικογένεια. Την ίδια υπόσχεση έδωσαν ο Γιώργος Τσιαμπαλής και η Αποστολία Βρακάτου μπροστά στο Θεό και στον κόσ
Σάββατο 28/09/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Πριν από καιρό δώσανε μεταξύ τους μια υπόσχεση για αγάπη, πίστη, σεβασμό και μια σωστή οικογένεια.

Την ίδια υπόσχεση έδωσαν ο Γιώργος Τσιαμπαλής και η Αποστολία Βρακάτου μπροστά στο Θεό και στον κόσμο την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πυργετού Λάρισας.

Την πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής τους ήταν κοντά τους συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του γαμπρού. Οι τελευταίοι μάλιστα έδωσαν ευχάριστη νότα στο γάμο καθώς τους συνόδευσαν από το σπίτι του γαμπρού στο Ομόλιο Λάρισας μέχρι το χωριό της νύφης στον Πυργετό.

Οι τράκτορες κατέφτασαν αρκετή ώρα νωρίτερα στο Ομόλιο όπου γυαλίστηκαν και στολίστηκαν με κορδέλες. Το κομβόι των εννιά φορτηγών ξεκίνησε με κόρνες, προβολείς ανοιχτούς και την καλύτερη διάθεση από τους ιδιοκτήτες τους για να ξεσηκώσουν τους πάντες στο πέρασμά τους.

Να ευχηθούμε στον Γιώργο και την Αποστολία βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους, στις κουμπάρες Βασιλεία και Κωνσταντίνα Πετράκου πάντα άξιες και στους συναδέλφους του γαμπρού να είναι καλοτάξιδοι.

PreviousNext