Τροχοί & TIR

Safety Weekend: Γνωρίστε τα φορτηγά της Mercedes-Benz στα Μέγαρα

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου (10:00-18:00) η Mercedes-Benz διοργανώνει στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων ένα Safety Weekend για να επιδείξει στο ευρύ κοινό τα συστήματα ασφαλείας των επαγγελ
Πέμπτη 12/09/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου (10:00-18:00) η Mercedes-Benz διοργανώνει στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων ένα Safety Weekend για να επιδείξει στο ευρύ κοινό τα συστήματα ασφαλείας των επαγγελματικών της οχημάτων.

Νέο Arocs: Χλιδή και κάμερες στο εργοτάξιο

Το Arocs, ήταν το πρώτο φορτηγό της σύγχρονης ιστορίας που σχεδιάστηκε εξαρχής αποκλειστικά και μόνο για εργοταξιακή χρήση. Η Mercedes μαζί με το νέο Actros και το μοναδικό τεχνολογικό υπερθέαμα που το συνοδεύει, θα παρουσιάσει στο SAFETY WEEKEND 28-29 Σεπτεμβρίου και το ανανεωμένο χωματουργικό Arocs, που εφοδιάζεται με το σύνολο της φανταχτερής «προίκας» της νέας ναυαρχίδας, σκοπεύοντας να δείξει στους επαγγελματίες πως και τα εργοταξιακά οχήματα με το αστέρι στη μάσκα θα έχουν ανέσεις και τεχνολογία που παραπέμπουν σε τράκτορες για διεθνομεταφορά. Όλες οι εκδόσεις –με μοναδική εξαίρεση τις μπετονιέρες– του Arocs 2019 θα «φοράνε» στάνταρ το τελευταίας γενιάς βελτιωμένο προγνωστικό PPC, καθώς αυτό πλέον λειτουργεί και αυξάνει την αποδοτικότητα και σε χαμηλότερες ταχύτητες σε επαρχιακές οδούς, εκτός αυτοκινητόδρομου. Τα MirrorCam και Active Brake Assist 5 και multimedia cockpit (έξτρα εξοπλισμός) προστίθενται κι αυτά στις καινοτομίες του νέου Arocs, το οποίο προσφέρεται με δύο άξονες 4x2 και 4x4, τριάξονα 6x2, 6x4 και 6x6, τετράξονα 8x2, 8x4, 8x6 και 8x8.

Νέο Actros

Το μέλλον της μεταφοράς μεγάλων αποστάσεων, το νέο Actros, θα είναι στο SAFETY WEEKEND, 28-29 Σεπτεμβρίου της Mercedes-Benz, στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Το πρώτο όχημα παραγωγής στον κόσμο που είναι εξοπλισμένο με το πρωτοποριακό, άριστης αεροδυναμικής σύστημα MirrorCam, με κάμερες αντί για κοινούς, εξωτερικούς καθρέπτες. Μία δήλωση τεχνολογικής υπεροχής της Mercedes-Benz, με ένα μοναδικό «πακέτο» υπερεξελιγμένων τεχνολογιών υποβοήθησης οδήγησης, ενεργητικής ασφάλειας, αξιοπιστίας και αποδοτικότητας. Μία τεχνολογική υπερπαραγωγή, με καινοτομίες όπως το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης Active Drive Assist, και το πρώτο προγνωστικό σύστημα PPC Interurban που για πρώτη φορά «διαβάζει» και το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Ελάτε να δείτε από κοντά όλες τις πρεμιέρες συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας του νέου Actros, για το οποίο άνοιξε ήδη το βιβλίο παραγγελιών στην Ελλάδα.

Fuso Canter

Το Fuso Canter είναι η πιο αξιόπιστη πρόταση της αγοράς στα μεσαία φορτηγά διαθέσιμο σε κάθε πιθανή διαμόρφωση για όλες τις μεταφορικές εφαρμογές. Από 3,5 - 8,55 τόνους μικτό και από το 4x4 μέχρι το Eco Hybrid –χάρη στην ευρεία γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων και στον εξειδικευμένο πρόσθετο εξοπλισμό (μερικά συστήματα διατίθενται από το εργοστάσιο), οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν τα πάντα. Με τρεις τύπους καμπίνας και έξι διαφορετικά μεταξόνια, σε συνδυασμό με ένα πολύ υψηλό ωφέλιμο φορτίο και τον ιδανικό κύκλο στροφής για ελιγμούς σε στενές περιοχές, αποτελεί την κατάλληλη λύση για τον επαγγελματία και την επιχείρηση. Το μεσαίο φορτηγό της Daimler θα βρίσκεται στην πίστα των Μεγάρων στο SAFETY WEEKEND στις 28-29 Σεπτεμβρίου.

Atego: η Mercedes στις διανομές

Το μικρό φορτηγό της Mercedes είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της κατηγορίας από 6,5 έως 16 τόνους μικτού, με μοντέρνα γραμμή μετάδοσης κίνησης, εσωτερικό καμπίνας, διάκοσμο και χώρο οδήγησης που παραπέμπουν ευθέως στο Actros και πολύ υψηλή εκμετάλλευση. Και ο «Βενιαμίν» της γκάμας Mercedes-Benz Trucks είναι θωρακισμένος τεχνολογικά σε θέματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας: στάνταρ κιβώτιο ταχυτήτων PowerShift 3, διαθεσιμότητα Uptime για προληπτική συντήρηση κ.λπ. Ελάτε να το δείτε από κοντά στην Πίστα Μεγάρων.

PreviousNext