Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην «Αθηνών – Λαμίας»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγίου Στεφάνου, καθώς και στην περιοχή του Ωρωπού. Συγκεκριμένα,
Τετάρτη 13/11/2019 - 08:52
Κοινοποίηση στα Social Media

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγίου Στεφάνου, καθώς και στην περιοχή του Ωρωπού.

Συγκεκριμένα, μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, θα είναι σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Στεφάνου (Μπογιατίου), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθώς θα πραγματοποιηθεί στένωση της ράμπας εισόδου και πλήρης αποκλεισμός του αριστερού παράδρομου που ξεκινά από τον κλάδο εισόδου. Για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες, η κυκλοφορία του παράδρομου θα εξυπηρετείται μέσω της οδού Ασκληπιού.

Παράλληλα, έως και τις 15 Νοεμβρίου και από τις 22:00 το βράδυ κάθε ημέρας μέχρι τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης, θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Ωρωπού, από το 33ο έως το 45ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Θα ισχύει αποκλεισμός της μεσαίας και αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση εργασιών επί του οδοστρώματος.

Σημειώνεται, πως οι εργασίες θα εκτελούνται από Κυριακή έως Παρασκευή, με την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους να διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ κάθε πρωί με το πέρας αυτών, το οδόστρωμα θα αποδίδεται ολόκληρο στην κυκλοφορία.

PreviousNext