Τροχοί & TIR

Πρατήριο φυσικού αερίου κίνησης στα Ιωάννινα

Ξεκίνησε η λειτουργία του πρατηρίου φυσικού αερίου κίνησης στα Ιωάννινα, του πρώτου από τα οκτώ που έχουν σχεδιαστεί να λειτουργήσουν σε περιοχές εκτός δικτύου αγωγού, σε όλη τη χώρα. «Όπως είναι πρ
Τετάρτη 10/07/2019 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το νέο πρατήριο φυσικού αερίου κίνησης των Ιωαννίνων.
Το νέο πρατήριο φυσικού αερίου κίνησης των Ιωαννίνων.

Ξεκίνησε η λειτουργία του πρατηρίου φυσικού αερίου κίνησης στα Ιωάννινα, του πρώτου από τα οκτώ που έχουν σχεδιαστεί να λειτουργήσουν σε περιοχές εκτός δικτύου αγωγού, σε όλη τη χώρα.

«Όπως είναι προγραμματισμένο, στο δεύτερο εξάμηνο του έτους το φυσικό αέριο κίνησης θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες περιοχές εκτός δικτύου, μεταξύ των οποίων ο Ψαθόπυργος, αλλά και σειρά περιοχών επί του άξονα της Εγνατίας», ανέφερε κατά την ενημερωτική εκδήλωση, ο κ. Δημήτριος Δημητριάδης, Συντονιστής Διευθυντής Δραστηριοτήτων Διακεκριμένων Εταιρικών Έργων της ΔΕΠΑ.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε η έναρξη του προγράμματος επιδότησης αγοράς αυτοκινήτων φυσικού αερίου για επαγγελματίες (και ιδιώτες), καθώς και της επιδότησης μετατροπής δύο οχημάτων, ενός υπηρεσιακού αυτοκινήτου του Δήμου Ιωαννίνων και ενός van, του Γηροκομείου «Ζωσιμάδων».

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κ. Θωμάς Μπέγκας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Μωυσής Ελισάφ που εκπροσωπήθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Φώτιο Βάββα, καθώς και ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, κ. Στέφανος Μουστακλής.

PreviousNext