Λάβαμε και δημοσιεύουμε το εξώδικο της Ραχήλ Μακρή στο tvxs.gr και τη συντάκτριά μας Φωτεινή Λαμπρίδη με αφορμή το ρεπορτάζ «Ακροδεξιό δηλητήριο σε μαθητές στο Γέρακα»

Ads

«Κύριε Διαχειριστή. Σε δημοσίευμα  την 5-11-2018 της κ. Φωτεινής Λαμπρίδη με τίτλο “Ακροδεξιό δηλητήριο σε μαθητές στον Γέρακα” το οποίο φιλοξενήσατε στο site σας και αναμεταδώσατε, ξεκάθαρα με στοχοποιείτε πολιτικά εξομοιώνοντας με με Ακροδεξιά στοιχεία ,πως βάζω λάδι στην φωτιά δηλ.προτρέπω σε εντάσεις,κτλ δημιουργώντας στον αναγνώστη σας δυσμενή για εμένα άποψη.


Το ψευδές και συκοφαντικό   δημοσίευμα έχει σκοπό να με βλάψει πολιτικά εν όψει των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Παλλήνης όπου θα συμμετάσχω ως υποψήφια Δήμαρχος και να δημιουργήσει παραπληροφόρηση. Σας είναι γνωστό ότι έχω συνεργαστεί και έχω εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Γενάρη 2015. Είναι γνωστό στον δημόσιο βίο μου ότι ουδέποτε  συνυπήρξα  με ακροδεξιά στοιχεία .

Επειδή με το δημοσίευμα αυτό θίγεται η τιμή και υπόληψή μου. Επειδή ο στόχος σας είναι προφανής να με μειώσετε πολιτικά. Επειδή δικαιούμαι να απαιτήσω την ανάκληση του ονόματος  μου από το  άκρως συκοφαντικό για εμένα δημοσίευμα και την δημόσια συγγνώμη σας. Δια τους λόγους αυτούς επιφυλασσομένης παντός νομίμου δικαιώματός μου.
                                                                 
ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Ads

Αμεσα και εντός της σημερινής ημέρας να αποσύρετε το ονομά μου απο το επίμαχο δημοσίευμα, ζητώντας μου συγγνώμη ως ελάχιστη αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστην. Διαφορετικά θα προσφύγω νομίμως προς αποκατάσταση αυτής στα αρμόδια Δικαστήρια.

Γέρακας 6-11-2018
Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος της κ. Ραχήλ Μακρή.
Δημήτριος Αθ. Καρκούλιας
Καρδίτσης 3 Γέρακας τηλ 6977427420»

Η απάντηση του Τvxs.gr

Δεν υπάρχει κανένα σημείο στο ρεπορτάζ του Τvxs.gr στο οποίο να χαρακτηρίζεται ως ακροδεξιά η κυρία Ραχήλ Μακρή. Η φράση «Λάδι στη φωτιά έριξαν με τις δηλώσεις τους» δεν υπονοεί προτροπή σε εντάσεις αλλά ανακίνηση του θέματος το οποίο η σχολική κοινότητα προσπαθούσε να λύσει εντός της. 

Το αίτημα της κυρίας Μακρή να αφαιρεθεί εντελώς το όνομα της από το επίμαχο ρεπορτάζ, δεν μπορεί να γίνει δεκτό καθώς είναι πρόταση ευθείας λογοκρισίας στο ρεπορτάζ της συναδέλφου και  είναι ενάντια στις αρχές μας αλλά και στη δημοσιογραφική δεοντολογία.