Νέα στοιχεία για την 33χρονη  Kατερίνα Αναγνωστάκη που εκτελέστηκε στην Κηφισιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ads

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής ψάχνουν στο παρελθόν της 33χρονης τους ηθικούς αλλά και τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας της, που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (19.09.2018) μέσα στο πάρκινγκ του σπιτιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν ανοίξει τον φάκελο του απότακτου Αστυνομικού Νικήτα Μαυρίκη, ο οποίος εκτελέστηκε στην Κοκκινιά τον Ιούνιο 2011 και ενώ είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές.

Η συγκεκριμένη εκτέλεση είχε προκαλέσει πολλά ερωτήματα αλλά και ανησυχία στο κόσμο της νύχτας, καθώς ο Μαυρίκης ήταν ένας άνθρωπος που γνώριζε πολλά, για πολλά πρόσωπα, τόσο από όταν υπηρετούσε στην ΕΛ.ΑΣ, όσο και από την «καριέρα» του στην παρανομία.

Ads

Στη συμμορία του Ν. Μαυρίκη φέρεται να ήταν ενταγμένη εκείνη την εποχή και η «Bellamafia» όπως ήταν η ονομασία που χρησιμοποιούσε στα social media η 33χρονη, καθώς είχε κατηγορηθεί για την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη σπείρα ληστών και είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για να αθωωθεί κατόπιν στο Εφετείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μαυρίκης δολοφονήθηκε από ανθρώπους που κινούνταν στον ίδιο χώρο με το θύμα και είχαν οικονομικές διαφορές που προέκυψαν βέβαια από παράνομες δραστηριότητες.

Λίγους μήνες μετά την δολοφονία Μαυρίκη, έγινε απόπειρα δολοφονίας κατά της Κατερίνας Αναγνωστάκη, καταφέρνοντας να γλυτώσει όχι μόνο η ίδια, αλλά και το μωρό που κυοφορούσε εκείνη την εποχή.

Σήμερα, επτά χρόνια μετά από αυτό το αιματηρό ξεκαθάρισμα, οι αστυνομικοί εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο η δολοφονία της 33χρονης στην Κηφισιά, να αποτελεί συνέχεια των εκτελέσεων του 2011 και μάλιστα από ανθρώπους που δεν ξεχνούν και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουν εντολή για «συμβόλαιο θανάτου», έστω κι αν έχουν περάσει χρόνια: