Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αλ. Καχριμάνης: Περιοδεία στην Άρτα

Εικόνα του άρθρου Αλ. Καχριμάνης: Περιοδεία στην Άρτα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/05/2019, 19:08
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην Άρτα βρέθηκε για περιοδεία ο Αλέκος Καχριμάνης και οι υποψήφιοι-ες της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με την παράταξη, οι κάτοικοι στις Συκιές δήλωσαν ικανοποιημένη για τα αντιπλημμυρικά έργα στον ποταμό Βωβό και ο κ. Καχριμάνης είπε σχετικά ότι και πριν τον «Κλεισθένη» και τη μεταβίβαση της ευθύνης των αντιπλημμυρικών στην Περιφέρεια Ηπείρου, αυτή « ήταν από τις λίγες- αν όχι η μοναδική που και τα προηγούμενα χρόνια υλοποιούσε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας μεταξύ των οποίων και οι καθαρισμοί των ποταμών από νεκρά δένδρα στο πλαίσιο δράσεων Πολιτικής Προστασίας κ.α.».  

Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν εκτεταμένα προβλήματα «που έχουν συσσωρευτεί από δεκαετίες, απαιτούνται πρόσθετοι πόροι και χρόνος για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά. Θέσαμε προτεραιότητες και έχουμε ήδη  σημαντικές παρεμβάσεις».

Σε Κομπότι και Νεοχώρι αναφέρθηκε σε άλλα έργα και τόνισε ότι ειδικά τα αποχετευτικά δίκτυα «είναι έργα που θα μείνουν για πάντα, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και η όποια όχληση είναι προσωρινή». Τέλος, επισκέφθηκε τον Αμμότοπο, όπου συζήτησε με τους κατοίκους τις «νέες δυνατότητες που δημιουργεί για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα η κατασκευή του αρδευτικού έργου, το όποιο βρίσκεται σε εξέλιξη με προϋπολογισμό 1,2 εκ. ευρώ».

 




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back