Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Άριστα» πήρε η Ιατρική Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου «Άριστα» πήρε η Ιατρική Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/07/2020, 20:47
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ιατρική Ιωαννίνων πιστοποιήθηκε με «άριστα» από το Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ). Η διαδικασία πιστοποίησης περιλάμβανε εσωτερική αξιολόγηση του προγράμματος σπουδών και εξωτερική αξιολόγηση από επιτροπή εμπειρογνωμόνων

Όπως αναγράφεται στην απόφαση πιστοποίησης «το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συμμορφώνεται πλήρως με τις αρχές του Προτύπου Ποιότητας ΠΠΣ της ΕΘΑΑΕ και τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης (ESG 2015) για το επίπεδο σπουδών 6 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων» (διάρκεια πιστοποίησης 29/5/2020 έως 28/5/2024)».

Η πρόεδρος της Ιατρικής Άννα Μπατιστάτου, συγχαίρει όλο το προσωπικό «για τη σημαντική αυτή διάκριση που πέτυχε ως σύνολο το τμήμα μας, και ιδιαίτερα την Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης με υπεύθυνο τον κ. Αλέξανδρο Μάκη, αναπληρωτή καθηγητή, και την Επιτροπή Προπτυχιακών Σπουδών με υπεύθυνη την  Πατρώνα Βεζυράκη, καθηγήτρια, για την πολύτιμη συμβολή στη διαδικασία, καθώς και τα μέλη ΔΕΠ, φοιτητές, απόφοιτους και προσωπικό που συμμετείχαν στις συνεντεύξεις με τους αξιολογητές».

Επίσης, ευχαριστεί τη ΜΟΔΙΠ και τον πρόεδρό της, αντιπρύτανη Σταύρο Νικολόπουλο, καθώς και τον πρύτανη Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, τους αντιπρυτάνεις  Μηνά Πασχόπουλο και Σπύρο Γεωργάτο κ.α. καθηγητές και τοπικούς φορείς.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back