Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εννιά συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης

Εικόνα του άρθρου Εννιά συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/01/2020, 20:54
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εννιά άτομα συνέλαβε η αστυνομία σε Αττική, Ηγουμενίτσα και Λάρισα, με κινητοποίηση της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Η αστυνομία στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι « εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην προμήθεια, αποθήκευση και διακίνηση σκληρών ναρκωτικών ουσιών, κυρίως κοκαΐνης».

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε για την υπόθεση, περιλαμβάνει ακόμη πέντε άτομα, εκ των οποίων ένας είναι φυλακισμένος και άλλα τρία άτομα, στα οποία αποδίδονται κατηγορίες για  προμήθεια ναρκωτικών από την εγκληματική οργάνωση


Η αστυνομία εκτιμά ότι τους τελευταίους πέντε μήνες, οι δύο σπείρες είχαν διακινήσει ναρκωτικά αξίας 95.000 ευρώ και πλέον.

Στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ ο φερόμενος ως αρχηγός, πιάστηκε στην Αττική. Ο ήδη φυλακισμένος φέρεται ως επικεφαλής της δεύτερης εγκληματικής ομάδας.

Φαίνεται ότι οι δύο ομάδες «επικοινωνούσαν» καθώς η μια προμήθευε την άλλη με ναρκωτικά, χρησιμοποιούσαν κινητά σε ονόματα τρίτων, είχαν κώδικα συνεννόησης κ.λπ.

Σε έρευνες που έγιναν με αστυνομικούς σκύλους σε σπίτια, βρέθηκαν περίπου 300 γρ. κοκαΐνη,  700 γρ. χασίς, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 27.095 κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back