Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιστολή στον πρωθυπουργό για το Ιωάννινα-Κακαβιά

Εικόνα του άρθρου Επιστολή στον πρωθυπουργό για το Ιωάννινα-Κακαβιά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/01/2020, 17:10
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου παίρνει (και αυτή) θέση για τον άξονα Ιωάννινα-Κακαβιά, με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό.

Σημειώνει ότι «απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάδειξη της περιοχής μας, του Ζαγορίου, που τόσο ενίσχυσε η πρόσφατη παρουσίας σας, ήταν και είναι η ολοκλήρωση των οδικών αξόνων που το περιβάλλουν» και αναφέρεται ειδικά στο δρόμο Ιωάννινα-Κακαβιά.

Η Ένωση επικαλείται τις ανακοινώσεις που έγιναν μέσω της αναφοράς που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Γιώργος Αμυράς, περί δίιχνου δρόμου και όχι κανονικού οδικού άξονα.

«Μας προκαλεί θλίψη μετά από τόσα χρόνια απραξίας,  η πολιτική επιλογή της τωρινής ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου για μείωση του κόστους του έργου, αντί της σθεναρής διεκδίκησης του μέσα στα πλαίσια του σε εξέλιξη ευρωπαϊκού προγράμματος ‘Συνδέοντας την Ευρώπη’» αναφέρουν η Ένωση και συντάσσεται με όλους τους φορείς που ζητάνε να ολοκληρωθεί ο δρόμος.

Ειδικότερα, συντάσσεται με την Περιφέρεια Ηπείρου και καλεί τους βουλευτές «να λάβουν θέση και να απαιτήσουν την ολοκλήρωση του έργου όπως αυτό ακριβώς έχει προετοιμαστεί εδώ και δέκα περίπου χρόνια».

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back