ΗΠΕΙΡΟΣ

Έργο ύδρευσης στην Ηγουμενίτσα

Εικόνα του άρθρου Έργο ύδρευσης στην Ηγουμενίτσα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/05/2020, 16:05
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στην υπογραφή σύμβασης κατασκευής του έργου «Σύνδεση αγωγού εξωτερικού υδραγωγείου με το εσωτερικό υδραγωγείο της πόλης Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 1.798.000 ευρώ, με την ανάδοχο εταιρεία ΕΛΙΓΜΟΣ Α.Ε. προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας.

Το έργο, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» του υπουργείου Εσωτερικών, «θα επιτρέψει την καλύτερη διαχείριση των διαθέσιμων αποθεμάτων, καθώς και επαρκή και ποιοτική ύδρευση» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, γιατί μέσα από το πρόγραμμα ‘Φιλόδημος’ και τις συντονισμένες ενέργειες της ΔΕΥΑΗ, που καταθέτει εγκαίρως ώριμες και τεκμηριωμένες προτάσεις σε κάθε πρόσκληση, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έχουμε καταφέρει να εντάξουμε-χρηματοδοτήσουμε και να υλοποιούμε υποδομές που εξασφαλίζουν ορθή διαχείριση των υδατικών πόρων, διατήρηση της ισορροπίας στο περιβάλλον και αναβάθμιση των υπηρεσιών κοινωνικής ωφέλειας» επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Σωτήρης Μήτσης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back