Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Φιλιάτες: Τρεις συλλήψεις για παράνομη απόπειρα υιοθεσίας

Εικόνα του άρθρου Φιλιάτες: Τρεις συλλήψεις για παράνομη απόπειρα υιοθεσίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2018, 15:01
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τρεις γυναίκες από τη Βουλγαρία 21, 42 και 31 ετών, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ως μέλη κυκλώματος που εμπλέκονται σε υπόθεση απόπειρας υιοθεσίας νεογέννητου βρέφους συνέλαβαν.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας, δύο άνδρες, ηλικίας 37 και 33 ετών καθώς και 37χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 33χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο τις τρεις συλληφθείσες γυναίκες από την Ιταλία στην Ηγουμενίτσα με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη. Εκεί θα τους ανέμεναν ο 37χρονος και η 37χρονη, που θα μεριμνούσαν για τον τοκετό της 21χρονης, η οποία ήταν σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης. Ακολούθως, έναντι χρηματικής αμοιβής, θα παραλάμβαναν το νεογέννητο. 

Τελικά, προχθές (9 Μαΐου) νωρίς το πρωί, η 21χρονη εγκυμονούσα, συνοδευόμενη από την 42χρονη και την 31χρονη, εισήχθη στην μαιευτική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών Θεσπρωτίας, όπου λίγη ώρα αργότερα γέννησε.

Οι συλληφθείσες, με την εις βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back