Oikonomou pisoi

Ήττα… παραμονής για το Πέραμα

Εικόνα του άρθρου Ήττα… παραμονής για το Πέραμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/05/2019, 21:27

Μπορεί να έχασε 5-0 στα Τρίκαλα η Προοδευτική Περάματος, αλλά έμεινε στην Α’ εθνική γυναικών, η οποία είναι έτσι και αλλιώς πολύ άνιση.

Η ομάδα του Αντώνη Κοζανίτη πήγε με 12 παίκτριες εκ των οποίων δύο τερματοφύλακες και το αποτέλεσμα ήρθε πολύ φυσιολογικά για την πολύ δυνατότερη γηπεδούχο ομάδα.

Τα γκολ πέτυχαν οι Μπαρμπόσα (17’, 57’, 72’, Σούντερλουντ στο 42’, Τσακνάκη (81’).

Μετά το ματς ο κ. Κοζανίτης τόνισε ότι «με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή πετύχαμε το στόχο μας παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που συναντήσαμε στο δρόμο μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα κορίτσια αλλά και στη διοίκηση της ομάδας που πίστεψαν σε κάτι πολύ δύσκολο και στο τέλος όλοι μαζί καταφέραμε να το υλοποιήσουμε». Επίσης, δεν ξεκαθάρισε αν θα συνεχίσει να είναι στον πάγκο της ομάδας και του χρόνου.

ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 (Γ. Λουλές):  Τσιάντα, Έιερς, Σούντερλουντ (60’ Σάλομον), Αλεξίου, Μπαρμπόσα, Γεραγόρη, Σακελλάρη (60’ Τσακνάκη), Τροχούτσου, Βαΐτση, Μαθιουδάκη, Αργύρη (55’ Τσιάρα)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α.  Κοζανίτης): Οικονομίδη, Μιχαηλίδου, Αρσένη, Υφαντή (52’ Ντόκου), Νικοπούλου, Πελεκούδα, Συμεωνίδη, Κούκα, Ράπτη, Σιούλα, Μπάσκα

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back