Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ioannina Rock City: Μόνο… νταλίκα και πλοία

Εικόνα του άρθρου Ioannina Rock City: Μόνο… νταλίκα και πλοία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/07/2020, 11:06
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τελικά, το Ioannina Rock City θα γίνει μόνο σε νταλίκες και πλοιάρια, καθώς από το πρόγραμμα αφαιρέθηκε το drive in live των headliners στο πάρκινγκ των παλιών σφαγείων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πνευματικού Κέντρου (ήρθε ξημερώματα Πέμπτης), το φεστιβάλ θα γίνει μεν, αλλά με προσαρμοσμένο πρόγραμμα ώστε «ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα συνωστισμού μεταξύ των θεατών». Από το νέο πρόγραμμα, έχουν αφαιρεθεί συγκροτήματα. Σημειωτέον ότι καμία εκδήλωση δεν προέβλεπε «όρθιους».

Το νέο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, από τις 20:30, η κινητή μουσική σκηνή με το Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers (feat. Bob Saganas) και τον Στιούαρτ Κρέιγκ θα ξεκινήσει από την οδό Δωδώνης, θα κατέβει την Αβέρωφ, θα κάνει το γύρο του Κάστρου μέχρι και την οδό Γαριβάλδη.

Παράλληλα, στην πλατεία Μαβίλη, καραβάκια με ροκ συγκροτήματα θα πηγαινοέρχονται από το Μώλο μέχρι το 12. Στα καραβάκια συμμετέχουν τα συγκροτήματα: Blues People, Dead or Alive (Bon Jovi Tribute), -στο 1ο καραβάκι- MK’s. Stella J. Lavender- στο δεύτερο καραβάκι.

Το live θα μεταδοθεί ζωντανά από την Live with us και στο κανάλι του Castle Rock Festival.

Tην Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, επίσης από τις 20:30, η κινητή μουσική σκηνή θα ξεκινήσει ξανά από την οδό Δωδώνης, θα κατέβει την Αβέρωφ, θα κάνει το γύρο του Κάστρου μέχρι και την οδό Γαριβάλδη. Εκεί θα παίξουν τελικά οι Stuart Craig με την μπάντα του και τον Ρόνι Ρομέρο, τον τραγουδιστή των Richie Blackmore’s Rainbow. Στη λίμνη, θα παίξουν οι  Daffodils και τους Fellony Case στο ένα καράβι, ενώ το δεύτερο οι Αυτόπτες Μάρτυρες και οι InΣomnia Band.

 Το Πνευματικό σημειώνει ότι «η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό» κάτι που πλέον, είναι εκ των ων ουκ άνευ. Έτσι και αλλιώς, οι εκδηλώσεις είχαν δωρεάν είσοδο, εξ αρχής.

               

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back