Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Κλείνουμε εκκρεμότητες δεκαετιών σε Ζευγάρια και Καλούτσιανη»

Εικόνα του άρθρου «Κλείνουμε εκκρεμότητες δεκαετιών σε Ζευγάρια και Καλούτσιανη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/04/2019, 15:43
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τα Ζευγάρια και την Καλούτσιανη επισκέφθηκε ο Θωμάς Μπέγκας, ως επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών. ««Κλείνουμε εκκρεμότητες δεκαετιών, παρεμβαίνουμε σε γειτονιές των Ιωαννίνων όπου οι κάτοικοι περίμεναν χρόνια για τα αυτονόητα» είπε στις δηλώσεις του, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην κατασκευή του κόμβου Εφύρας και την πράξη εφαρμογής σε Δροσιά-Πεντέλη-Ζευγάρια και Τσιφλικόπουλο.

«Η ολοκλήρωση της μελέτης θα ανοίξει πλέον το δρόμο για να προχωρήσουμε τη νέα τετραετία έργα υποδομής ζωτικής σημασίας για τη γειτονιά σας», είπε ο Θωμάς Μπέγκας απευθυνόμενος στους κατοίκους.

Πρόσθεσε ότι στο νέο πρόγραμμα της ΔΕΥΑΙ είναι ενταγμένα έργα αποχέτευσης και σε δρόμους των Ζευγαριών.

Στην Καλούτσιανη, ο δήμαρχος είπε μεταξύ άλλων ότι ¨σε αυτή την παλιά συνοικία των Ιωαννίνων υλοποιήσαμε σημαντικά έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα σας και θα είμαστε πάλι εδώ τα επόμενα χρόνια για να συνεχίσουμε, γιατί ξέρω ότι οι ανάγκες σας είναι πολλές σε κάθε γειτονιά της πόλης».

Αναφέρθηκε στην ανακατασκευή των δρόμων από τη Ριζάρη και την Αιακιδών μέχρι την ΚΑ’ Φεβρουαρίου και πρόσθεσε ότι οι παρεμβάσεις συνεχίζονται με νέο έργο που θα «επέμβει» στην Μακαρίου και σε κάθετους δρόμους σε αυτή.

Τέλος, τόνισε ότι ολοκληρώθηκε το αθλητικό κέντρο Καλούτσιανης με νέα γήπεδα μπάσκετ, πίστα σκέιτ και νυχτερινό φωτισμό με led.

 

 




ΣΧΟΛΙΑ
Τζαναρτι
Ανακατασκευή δρόμων μετά από .. 10 χρόνια με λακκούβες και σαμαρακια.. Ανύπαρκτα ή κατεστραμμένα πεζοδρόμια και μια ημιτελής ανασκευή στο Τζαμι. Σας ευχαριστούμε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back