Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με «εξέχοντες προσκεκλημένους» στο Νέο Κλειστό

Εικόνα του άρθρου Με «εξέχοντες προσκεκλημένους» στο Νέο Κλειστό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/12/2018, 11:29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Μια φιλική, χριστουγεννιάτικη μπασκετική συνάντηση έγινε στο Νέο Κλειστό, στο Nissan Γ. Καλλή Christmas basket event. Εκεί, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα και το εφηβικό του Σπάρτακου υποδέχθηκαν τα αντίστοιχα τμήματα του Παναθηναϊκού, σε μια περίσταση που έφερε στην πόλη μπασκετικούς τύπους όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Γιώργος Καλαϊτζής, αλλά και τη Δήμητρα Καλέντζου, παλιά διεθνή παίκτρια, καθώς και τον Δημήτρη Ποδαρά, προπονητή του εφηβικού του ΠΑΟ σήμερα και παλιό παίκτη.

ΠΑΣ και ΠΑΟ παίζουν φέτος στην Α2 κατηγορία, αλλά έχουν πολύ καλές παρουσίες στους ομίλους που συμμετέχουν. Εξ ου και «ένας αγώνας από το μέλλον της Α1 γυναικών» όπως χαρακτήρισαν οι διοργανωτές τη φιλική αναμέτρηση.

Στις κερκίδες βρέθηκαν οπαδοί και των δύο ομάδων, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Η εκδήλωση περιλάμβανε και βραβεύσεις:

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τιμήθηκε για την προσφορά του μπάσκετ και η Κιβωτός του Κόσμου στην Πωγωνιανή για το έργο της. Την πλακέτα παρέλαβε η Άντυ  Θεοδωρακοπούλου, υπεύθυνη της δομής στην Πωγωνιανή. Μέρος των εσόδων διατέθηκαν υπέρ της Κιβωτού.

Επίσης, βραβεύτηκε ο κ. Δημήτρης Ποδαράς, προπονητής του εφηβικού του ΠΑΟ και παλιός παίκτης, όπως επίσης και η Δήμητρα Καλέντζου για τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟ, παλιά παίκτρια και αυτή.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος… δοκίμασε και το χέρι του από τη γραμμή του τριπόντου, ο Άκης Καλλής και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα WBC Γιώργος Μάστακας.

«Με αυτό τον τρόπο επιλέξαμε να αποχαιρετήσουμε το 2018. Υποσχόμαστε ότι το προσεχές διάστημα θα έχει περισσότερα events και ακόμα πιο ανεβασμένο αθλητικό επίπεδο, που μαζί θα πάει το μπάσκετ των Ιωαννίνων ακόμα πιο ψηλά» αναφέρει ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, στέλνοντας τις ευχές του για τις γιορτές.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back