Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Με ευρωπαϊκή σφραγίδα το Preveza Jazz Festival

Εικόνα του άρθρου Με ευρωπαϊκή σφραγίδα το Preveza Jazz Festival
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/02/2019, 16:20
ΗΠΕΙΡΟΣ

Την ευρωπαϊκή σφραγίδα ποιότητας EFFEE LABEL για το 2019-2020 φέρει πια το Preveza Jazz Festival, που διανύει τον 17ο χρόνο ζωής του. Το σήμα EFFE είναι σφραγίδα ποιότητας για αξιόλογα ευρωπαϊκά φεστιβάλ των τεχνών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Preveza Jazz Festival διακρίθηκε ως φεστιβάλ ενσωματωμένο στην ευρωπαϊκή καλλιτεχνική, πολιτιστική και κοινωνική πραγματικότητα. Πληροί τα κριτήρια του EFFEE LABEL δηλαδή την παρουσίαση ενός συνεκτικού και επιμελημένου καλλιτεχνικού προγράμματος, την υποστήριξη της συνεχής καλλιτεχνικής εξέλιξης, την προσφορά ευκαιριών σε επερχόμενους ή πρωτοποριακούς καλλιτέχνες να δημιουργήσουν ή να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους, συμβάλλει στην αύξηση της πρόσβασης στον πολιτισμό και στην προώθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Παράλληλα, το Preveza Jazz Festival αναφέρεται και στην Eurovision, όπου την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η ελληνοκαναδή (με κάποια καταγωγή από την Πρέβεζα) Katerine Duska. Η Κατερίνα Ντούσκα είχε δώσει το παρών στη μουσική σκηνή του περσινού Preveza Jazz Festival. «Η επιτυχία της είναι δεδομένη» τονίζει το φεστιβάλ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back