Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη «Σχεδία» ο Θωμάς Μπέγκας

Εικόνα του άρθρου Στη «Σχεδία» ο Θωμάς Μπέγκας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2019, 18:31
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ιωαννίνων «Σχεδία» επισκέφτηκε σήμερα ο δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, μαζί με υποψήφιους συμβούλους της παράταξής του.

Στη «Σχεδία» τούς υποδέχθηκε ο πρόεδρος Στέφανος Τζιμογιάννης, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις δράσεις που αναλαμβάνει αυτή την περίοδο η συγκεκριμένη δομή.

Ο κ. Τζιμογιάννης τόνισε πως από το 1994 το Κέντρο λειτουργεί με την υποστήριξη και του Δήμου ενώ πρόσθεσε ότι αυτή τη δημοτική θητεία η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, κυρίως μέσω του ΟΚΠΑΠΑ, «ήταν εξαιρετική και πολυεπίπεδη».

Από τη μεριά του ο κ. Μπέγκας τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της πρόληψης και τον σπουδαίο ρόλο που έχει παίξει στον τομέα αυτό η «Σχεδία».

«Ο Δήμος Ιωαννιτών στηρίζει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια τη δράση της ‘Σχεδίας’ την ίδια ώρα που στηρίζει συνολικότερα τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες με τις δικές του δομές. Ήμασταν από την αρχή και παραμένουμε υπέρμαχοι της δικτύωσης τέτοιων δομών για την κοινωνική προστασία και τις ανάγκες αυξήθηκαν τον καιρό της κρίσης», τόνισε ο κ. Μπέγκας.

Τον δήμαρχο Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιο συνόδευαν ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππος Τσουμάνης και η αντιπρόεδρος  Εύη Σίμου-Σκαπινάκη, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι δύο, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πόπη Στεφανίδη , καθώς και οι υποψήφιοι στην Τοπική Κοινότητα Ιωαννίνων, Αρετή Τασούλα-Γκούρα, και Τάσος Κουτσογιάννης. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back