Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συναντήσεις της Τ. Καλογιάννη

Εικόνα του άρθρου Συναντήσεις της Τ. Καλογιάννη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/05/2019, 12:41
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μια σειρά συναντήσεις και επισκέψεις έκανε η υποψήφια δήμαρχος Τ. Καλογιάννη την τελευταία εβδομάδα, ξεκινώντας από την περασμένη Τετάρτη, από τα Γιάννενα, με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων: ‘Ενωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, Ένωση Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Περιφέρειας Ηπείρου, Σύλλογο Τουριστικών Καταστημάτων και της Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου. Θέμα ήταν ο τουριστικός και τα ζητήματα γύρω από αυτόν.

Η κα Καλογιάννη «στη συζήτηση που ακολούθησε αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν οι επιχειρηματίες του τουρισμού στη νέα εποχή της ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, αφού θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για κάθε προωθητική ενέργεια» σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Επίσης συναντήθηκε με το συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Βασίλη Μιχελάκη. «Η συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια ήταν άριστη λύνοντας χρόνια προβλήματα της Ηπείρου» αναφέρει η παράταξη.

Ακολούθησαν επισκέψεις σε Αμπελόκηπους, Καρδαμίτσια, κεντρικούς δρόμους της πόλης, Μπάφρα και Νεοκαισάρεια, Ασβεστοχώρι, Κόντσικα, Κοσμηρά, Πεδινή και Πέραμα. Ακόμα, η κα Καλογιάννη συνόδεψε την υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρία Σπυράκη στο  Εργοστάσιο Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων, στο Ελευθεροχώρι.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back