Anthem: Οι launch πωλήσεις του ήταν κάτω των προσδοκιών

Παρόλο που η ψηφιακή έκδοση έσπασε ρεκόρ
12 Μαΐου 2019 17:39
Anthem: Οι launch πωλήσεις του ήταν κάτω των προσδοκιών

Η Electronic Arts πρόσφατα αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2019. Στο πλαίσιο αυτό μάθαμε περισσότερα στοιχεία για την εμπορική πορεία του Anthem. Ο πρόσφατος τίτλος της BioWare δεν κατάφερε να πιάσει τις προβλέψεις της EA και η πορεία του στην αγορά ήταν κάτω των προσδοκιών.

Η gaming κοινότητα και οι κριτικοί ήταν αρκετοί αυστηροί με το Anthem επισημαίνωντας πως ο τίτλος πάσχει σε πολλούς τομείς. Αυτός είναι ίσως ένας από τους λόγος που το παιχνίδι δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις προσδκηίες της EA.

Παρ’ όλ’ αυτά, ο COO και CFO Blake Jorgensen δήλωσε:

Συνεχίζουμε να επενδύουμε πολύ στο Anthem, με προγραμματιστές να εργάζονται για να βελτιώσουν ποιότητα του παιχνιδιού, το περιεχόμενο, τα συστήματα και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Είναι ένα υπέροχο πρωτότυπο IP και δεσμευόμαστε να το υποστηρίξουμε ως προϊόν.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι το Anthem κατάφερε να σπάσει ένα ρεκόρ για την EA. Συγκεκριμένα, ήταν το πιο πετυχημένο παιχνίδι της εταιρίας όσον αφορά τις ψηφιακές πωλήσεις. Το 49% όλων των πωλήσεων του Anthem στις κονσόλες αφορά τις ψηφιακές εκδόσεις.

Το ποσοστό των ψηφιακών πωλήσεων συνεχίζει να αυξάνεται δραματικά και πλέον το 75% των συνολικών κερδών της EA προέρχεται από το ψηφιακό κομμάτι της επιχειρήσης.

Tags: