Αλλαγές στη Ubisoft προκειμένου να διαφέρουν περισσότερο τα μελλοντικά της παιχνίδια

Μετά τις πρόσφατες απογοητεύσεις
19 Ιανουαρίου 2020 11:04
Αλλαγές στη Ubisoft προκειμένου να διαφέρουν περισσότερο τα μελλοντικά της παιχνίδια

Μετά την απογοητευτική πορεία που σημείωσαν πρόσφατοι τίτλοι της Ubisoft, όπως τα The Division 2 και Ghost Recon: Breakpoint, φαίνεται πως η εταιρία προχωρά σε ριζική αναδιάρθρωση και αλλαγή πλάνων που σχετίζεται με τις μελλοντικές της κυκλοφορίες. Όπως είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια σε gamers που ασχολούνται με παιχνίδια του γνωστού publisher, η Ubisoft ακολουθεί όσον αφορά τα open world παιχνίδια της μια συγκεκριμένη φόρμουλα που παρατηρείται σε διάφορους τίτλους και δημοφιλείς σειρές από το Far Cry και το Assassin’s Creed έως το Ghost Recon και το Watch Dogs.

Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ του VGC, η εταιρία φαίνεται να παίρνει τα ηνία στα χέρια της προκειμένου να δώσει νέα πνοή στους μελλοντικούς τίτλους της. Συγκεκριμένα, το μέσο μεταφέρει πως η συντακτική ομάδα που απαρτίζεται από 100 περίπου designers και producers, η οποία είχε λόγο από το σενάριο μέχρι το game design όλων των open world και online παιχνιδιών θα διευρυνθεί και θα αναδιοργανωθεί, ώστε να είναι πιο ευέλικτη και να γίνει καλύτερη σύμβουλος προς όλες τις ομάδες που είναι κάτω από την ομπρέλα της Ubisoft παγκοσμίως.

Αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι ακριβώς εννοεί η εταιρία και τι αλλαγές θα εφαρμόσει στους επερχόμενους τίτλους της, σίγουρα είναι ενθαρρυντικό ότι αναγνωρίζει πρωτίστως το πρόβλημα της συγκεκριμένης φόρμουλας και το κυριότερο ότι κάνει κινήσεις αλλαγής. Το κατά πόσο και πως θα βρουν εφαρμογή μένει απλά να το δούμε.

Tags: