Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Πλημμύρισαν χθές δρόμοι και σπίτια από την έντονη καταιγίδα

Προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση, μικρής διάρκειας, που ξέσπασε αργά χθές το απόγευμα στον Βόλο και στην  Νέα Ιωνία.
Τόσο η Πυροσβεστική όσο και ΔΕΥΑΜΒ δέχθηκαν αλλεπάλληλες κλήσεις για πλημμυρισμένους δρόμους και υπόγεια σπιτιών, ενώ για ακόμη μία φορά άλογα που ήταν δεμένα μέσα στον Κραυσίδωνα, σε σημείο κάτω από τη γέφυρα της Αγίας Παρασκευής, κινδύνεψαν από τον όγκο νερού που έπεφτε στον χείμαρρο.
Ο ιδιοκτήτης των αλόγων ειδοποιήθηκε για την απομάκρυνσή τους και η Πυροσβεστική, που αν και κινητοποιήθηκε, δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβει.
Προβλήματα με πλημμυρισμένους δρόμους υπήρξαν στην οδό Ιωλκού στο ύψος του Περιφερειακού δρόμου, στην περιοχή του Τσαλαπάτα, στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Σκουφά στην Νεάπολη, στην περιοχή του Δημαρχείου Βόλου, στον παραλιακό δρόμο του Βόλου και σε σημεία δρόμων στη Νέα Ιωνία.
Επιπλέον, κυρίως στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, υπόγεια σπιτιών έχουν πλημμυρίσει. Προβλήματα αναφέρθηκαν και στη Ν. Αγχίαλο.
Με το που σταμάτησε η καταιγίδα τα πάντα καθάρισαν σε διάστημα πέντε λεπτών, όπως ανέφεραν εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων που βρισκόταν έξω για παροχή συνδρομής αν κρινόταν απαραίτητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: