Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Ακραίοι χαρακτηρισμοί Μπέου κατά Γαργάλα

Σφοδρή επίθεση, με ακραίους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αχ. Μπέος κατά του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Κώστα Γαργάλα...
 Ο δήμαρχος αποκάλεσε «μ….» τον κ. Γαργάλα, που του απάντησε «δε ντρέπεσαι λίγο». Ο Μπέος συνέχισε την επίθεσή του με ακραίους χαρακτηρισμούς  «ξεφτίλα», «καραγκιόζη» και ότι θα του κόψει το μουστάκι...
Ο Κ. Γαργάλας είπε ότι αν πάθει κάτι ο ίδιος θα είναι η αιτία, ο δήμαρχος του είπε να κάνει κανένα μπάνιο, ο σύμβουλος απάντησε ότι δουλεύει και ο Μπέος άρχισε να «εκτοξεύει» χαρακτηρισμούς όπως «νούμερο», «αριστερέ του κ….» και τον προειδοποίησε να προσέχει τις εκφράσεις του.
Ο σύμβουλος της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Τ. Δουλόπουλος, ζήτησε να επικρατήσει ηρεμία, καθώς ο κ. Γαργάλας έχει την καρδιά του και τον Γαργάλα να απαντά ότι δε χρειάζεται κανέναν υπερασπιστή».
Ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνος, χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα συνέβησαν, ασκώντας κριτική στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την στάση και ανοχή που έδειξε.
Ο δήμαρχος επιτέθηκε φραστικά στον κ. Νάνο, λέγοντάς του ότι «εγώ δεν ήρθα με κανέναν συνάδελφο στα χέρια. Είχα φραστική αντιπαράθεση γιατί έθιξε εμένα και την οικογένειά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: