Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/6/2019

18.00: Παραλία Βόλου  «Γνωριμία με την Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης».Ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν από κοντά ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος, να πλεύσουν με αυτό υπό την επίβλεψη έμπειρου εκπαιδευτή της HIMERA SAILING SCHOOL, με την συνεργασία του Ι.Ο.Β.Α.Θ.
18.00: Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου «Βασίλης Πολύμερος».
Συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Αθλημάτων Μαγνησίας (Ο.Φ.Α. Μαγνησίας)
Εκμάθηση – επίδειξη κολύμβησης, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης στην γραμματεία του συλλόγου 6976776772 για την κατάλληλη προετοιμασία (βεβαιώσεις υγείας), παιδιών από 6 ετών μέχρι και ενήλικες κάθε ηλικίας.
19.00 έως 23.30: ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Εκδήλωση Ενημερωτικού Χαρακτήρα για το Βιβλίο.
Συνεργασία με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Χαρτοπωλών Εκδοτών Νομού Μαγνησίας.
Τα τοπικά βιβλιοπωλεία παρουσιάζουν την ετήσια βιβλιοπαραγωγή, την τοπική βιβλιοπαραγωγή αλλά και βιβλία αφιερωμένα στην θάλασσα και την τιμώμενη πόλη Αλεξάνδρεια.
19.30: Αύλειος χώρος Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου
Ετήσια θερινή εκδήλωση προς τιμήν του Αγ. Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Προστάτου των εθελοντών – συνεργατών του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ»
• Εκκλησιαστικοί ύμνοι από τις ακολουθίες του Αγ. Λουκά και του Πεντηκοσταρίου. Ψάλει ο Βυζαντινός χορός του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης».
• Ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Νικηφόρο Κοντογιάννη, Εφημέριο του Ι. Ναού Αγ. Γεωργίου Λαρίσης και υπευθύνου ποιμαντικής κρατουμένων της πολυπληθούς φυλακής της Λαρίσης.
Θέμα: «Πνευματικά μηνύματα από τη ζωή και τα θαύματα του Ιατρού και Αρχιεπισκόπου Αγ. Λουκά του Ρώσου και Θαυματουργού».
• Μουσικό πρόγραμμα της Φιλαρμονικής Ενοριακής Συντροφιάς του Ιερού Ναού Μεγαλομάρτυρος Αγ. Γεωργίου Λαρίσης.
21.00: Παραλία Βόλου – Χώρος προβλήτας
Προσφορά της Attica Group
Περίπλους Παγασητικού (21.00 – 23.00) με το ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: