Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Θλίψη στον Βόλο για τον θάνατο 43χρονης γιατρού

Βαρύ πένθος σκόρπισε η είδηση του θανάτου της 43χρονης γιατρού, Φωτεινής Πάνου, αδερφής του Προέδρου του Γηροκομείου Παύλου Πάνου. Η 43χρονη έδινε σκληρή μάχη εδώ και πέντε χρόνια με τον καρκίνο όμως η κατάσταση της υγείας της βελτιωνόταν.
Ωστόσο, δύο εβδομάδες πριν, νόσησε από πνευμονία, μειώνοντας τις αντοχές του οργανισμού της. Νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή.
Η αγαπητή γενική γιατρός, που διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στην Τσαγκαράδα, ήταν μητέρα ενός 8χρονου παιδιού. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή στις 11 το πρωί στην Τσαγκαράδα.

Ψήφισμα για τον θάνατο της Φωτεινής Πάνου             
Την Πέμπτη 12/09/2019 και ώρα 15.00 μ.μ. συνήλθαν εκτάκτως τα Διοικητικά Συμβούλια του Ιδρύματος «Γηροκομείον Βόλου» και του Φιλανθρωπικού Σωματείου. Η Αντιπρόεδρος ανακοινώνει στα Μέλη τον θάνατο της ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΑΝΟΥ, Αδελφής  του Προέδρου του Ιδρύματος «Γηροκομείον Βόλου».             Τα  Διοικητικά Συμβούλια αποφασίζουν ομόφωνα: Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια  των  Δ. Σ. στους οικείους της και να       δοθεί αντίγραφο του παρόντος. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο . Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να παραστούν στην εκφορά της. Να κατατεθεί το χρηματικό ποσό αντί στεφάνου στο Ίδρυμα «Γηροκομείον Βόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: