Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση του Δήμου Βόλου για την ΔΕΥΑΜΒ

Ο Δήμος Βόλου με την γνωστή σαφήνεια και με τεκμηριωμένες αποδείξεις απάντησε σε ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο» και σε αναρτήσεις του πρώην Δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου για θέματα που αφορούν στην ΔΕΥΑΜΒ..
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ
«Δεν μπόρεσε να περιμένει την αυριανή μέρα, που επισήμως επιτρέπονται και πάλι οι κάθε είδους παραστάσεις, ο τοπικός θίασος του πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ Δημάρχου, γνωστού και ως Τίποτα, του μικρού Ιάσονα και των κομπάρσων – συντρόφων του Παππά και του Παπαδημούλη και των παρακμιακών οικολόγων της Πρωτοβουλίας, που έρχονται από την εποχή του Νεάντερνταλ…  έτσι έσπευσαν να  παρουσιαστούν από σήμερα στο κοινό του Βόλου στους ρόλους των επικριτών της Δημοτικής Αρχής του Αχιλλέα Μπέου, που η αλήθεια είναι ότι, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, διασκέδασαν πολύ κόσμο. Ηταν και η χθεσινή έκτακτη εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και προφανώς φοβήθηκαν τον ανταγωνισμό.
Δυστυχώς όμως για όλους αυτούς υπάρχει και άλλη μια αλήθεια. Κούρασαν με τις σαχλαμάρες τους και πλέον ούτε μειδίαμα προκαλούν. Ένα αποτυχημένο μπουλούκι κατάντησαν, που ψάχνει λίγη προσοχή στους δρόμους και τις πλατείες. Εχουν την κατανόηση και τον οίκτο μας, αλλά όχι και την προσοχή μας. Ισως στο μέλλον όταν κάνουμε το «Ξενώνα του αποτυχημένου πολιτικού» να ασχοληθούμε μαζί τους. Προς το παρόν το ενδιαφέρον μας αποκλειστικά συγκεντρώνεται στην πόλη και τους πολίτες.