Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Πανελλαδικές.. ΟΙ ΠΡΏΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΏΤΩΝ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ  ΜΟΣΧΟΥ Όχι μόνο αρίστευσε αλλά είναι και η πρώτη που έκοψε το νήμα των βαθμολογιών στις πανελλαδικές εξετάσεις στα ΕΠΑΛ στη Μαγνησία. Με 19585 μόρια η Εμμανουέλλα Μόσχου από το ΕΠΑΛ Αλμυρού είναι η πρώτη στο σχολείο της αλλά και σε όλο το νομό. Η ίδια ανέφερε πως στόχος της είναι να εισέλθει στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς προέρχεται από αγροτική οικογένεια και επιθυμεί πολύ να ασχοληθεί με τα κτήματα.
Από πολύ μικρή, όπως ανέφερε, της άρεσε η φύση και να περνά χρόνο στα κτήματα μαζί με τον πατέρα της που έχει αναλάβει τη φροντίδα τους. Για την επιτυχία της αυτή δήλωσε πολύ ικανοποιημένη, ενώ η περίοδος του lockdown των σχολείων, της έδωσε τη δυνατότητα και να ξεκουραστεί, αλλά και να βάλει το δικό της πρόγραμμα στο διάβασμα
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ. Με 19.460 μόρια η Χρυσάνθη Κουτσουρά από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου οδεύει ολοταχώς προς την Ιατρική, που είναι και η πρώτη σχολή προτίμησής της. Η ίδια έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία στο σχολείο της και μία από τις καλύτερες σε όλο το νομό, ανέφερε πως η περίοδος της καραντίνας τη διευκόλυνε, καθώς είχε περισσότερο χρόνο για διάβασμα, έβαλε το δικό της ρυθμό και όλα κύλησαν ήρεμα.Η ίδια ανέμενε να πάει καλά στις εξετάσεις, όμως η τελική βαθμολογία την εξέπληξε!