Ενδιαφέρον της G. Stathopoulos Enterprise για επένδυση στα λουτρά Ν. Απολλωνίας

Οι εξελίξεις στον θεραπευτικό τουρισμό και η ανάδειξη των προβλημάτων των λουτροπόλεων της Κεντρικής Μακεδονίας στους υποψηφίους Περιφερειάρχες και δημάρχους της περιοχής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός των άλλων συζητήθηκε η πρωτοβουλία του δήμου Βόλβης για την εκπόνηση του στρατηγικού σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης, το οποίο παρουσιάστηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στον Σταυρό. Ιδιαίτερα εξετάστηκε η πρόθεση του δήμου για την ανάδειξη της λίμνης Βόλβης με οικοτουρισμό και εναλλακτικές μορφές τουρισμού (ιππασία), και η υποστήριξη θεματικών τουριστικών δράσεων, όπως ο ιαματικός, ο ποδηλατικός και ο ορειβατικός τουρισμός.

Αναλύθηκαν, επίσης, οι δηλώσεις του συνιδιοκτήτη της εταιρείας «G. Stathopoulos Enterprise», η οποία, μετά από διαγωνισμό, εκμίσθωσε δημοτική έκταση 57 στρεμμάτων  στην Ασπροβάλτα για την κατασκευή ξενοδοχείου 5 αστέρων και θεματικού πάρκου για την αρχαία Ελλάδα, Γεώργιου Σταθόπουλου, για «το ενδιαφέρον της εταιρείας και για νέες επενδυτικές κινήσεις –συνδυαστικού χαρακτήρα- στον δήμο Βόλβης, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα Λουτρά Νέας Απολλωνίας».

Πηγή: voria.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.