Καταγγελία και κριτική κατοίκου Ασπροβάλτας και απάντηση Αντιδημάρχου

Λάβαμε από αναγνώστη μας το παρακάτω κείμενο και το δημοσιεύουμε χωρίς σχόλια και διορθώσεις

αυτη ειναι η εικονα τηs κεντρικηs αγοραs τηs ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ λιγο πριν την εναρξη τηs τουριστικηs σεζον. Πληρη ενγκαταληψη. ο Κ.ΜΠΟΥΡΛΗΣ ειχε υποσχεθει οτι περισυ τον μαιο το εργο τηs αναπλασηs αυτηs τηs πλευραs θα ειχε τελειωσει/

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Λ0ΓΙΑ ΜΟΝΟ. ετσι αναγκαστικα να στειλω αιτηση-παραπονο προs τον δημο απευθυνομενοs στον κ.ΜΠΟΥΡΛΗ. για το τι θα γινει.και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ….

“Σε απαντηση τηs 25-5-2017 αιτησηs,σαs ενημερωνουμε οτι στα πλαισια των αρμοδιοτητων που μαs εχουν ανατεθει και με βαση την ισχυουσα νομοθεσια προσπαθουμε καθημερινα για την βελτιωση και την αναβαθμιση των υποδομων του δημου σε ολοκληρη την επικρατεια του.

Εχονταs την ευθυνη τηs Υπηρεσιαs καθαριοτηταs και ηλεκτροφωτισμου για το συνολο του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ χωριs επιλεκτικουs διαχωρισμουs με γνωμονα την ισορροπη αναπτυξη προσωπικα δινω εναν δυσκολο αγωνα ωστε καθε γειτονια και περιοχη να αποκτησει την δικη τηs δυναμικη.

οταν στο εσωτερικο οδικο δικτυο και στα πεζοδρομια τηs ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ παρατηρουνται αλλοιωσειs ,βλαβεs kai zημιεs λογω παλαιοτηταs αυτεs επισημαινονται απο την τεχνικη υπηρεσια και δρομολογειται η αποκατασταση τουs.

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΡΓΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ.”

Αυτη ηταν η απαντηση του κ ΜΠΟΥΡΛΗ.Και ρωτω.ΠΟΙΟΝ κοροιδευειs κ,ΜΠΟΥΡΛΗ?ΠΟΙΑ ΠΛΑΚΑ πεζοδρομιου και ποτε αλλαχτηκε oσα χρονια ειστε στην διοικηση? σε αυτην την πλευρα που ειναι ολεs σπασμενεs.τι σημαινει για σενα κ.ΜΠΟΥΡΛΗ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ?το μονο που καταφερατε ειναι να υπαρχει αθεμιτοs ανταγωνισμοs με την απεναντι πλευρα που εχει αναβαθμιστει με την πεζοδρομηση.και εμειs απεναντι με την ενγκαταληψη που υπαρχει προσπαθουμε να κρατησουμε ανοιχτα τα μαγαζια μαs.τι σημαινει για εσαs ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ?να φτιαχνετε την περιφραξη στο μπασκετ και στο 5χ5.αυτα ειναι προεκλογικα πασαληματα και θα κριθειτε συντομα.

περασεs εσυ κ ΜΠΟΥΡΛΗ και ο προεδροs του τοπικου Κ.ΧΑΡΠΟΥΖΑΝΗΣ να δειτε τι ενγκαταληψη υπαρχει και τι χαλια εδω πανω?μαλλον δεν θα ειχατε χρονο γιατι το μονο που σαs ενδιεφερε ηταν περισυ πριν το καλοκαιρι για το αν θα παρει παραταση ο φιλοs σαs ιδιοκτητηs γνωστου παραλιακου καταστηματοs.Αυτο ηταν το μονο ανχοs σαs μαλλον.θα κριθητε συντομα γιαυτην την επιλεκτικη συμπεριφορα.

οσο για σενα κ,ΛΙΑΜΑ το μονο που μπορω να σου καταλογησω ειναι οτι ησουν αφαντοs απο την ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ σε ολη την θητεια σου και οτι αφησεs ανεξελεκτα καποιουs συνεργατεs σου εδω στην ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ να μοιραζουν υποσχεσειs..οι ΕΙΚΟΝΕΣ δειχνουν την ενγκαταληψηηηη!!!

Theo-Theologos Theologos 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − 17 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.