Κλοπή μεγάλης αξίας αντικειμένων από τον Βιολογικό σταθμό της Ασπροβάλτας

Κλοπή σημειώθηκε στον σταθμό βιολογικού καθαρισμού στην Ασπροβάλτα σήμερα τα ξημερώματα. Αφαιρέθηκαν αντικείμενα μεγάλης οικονομικής αξίας τα οποία ήταν απαραίτητα για την αποκατάσταση των βλαβών του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Βόλβης.

Άμεση ήταν η αντίδραση του προσωπικού του Α.Τ Βόλβης που εδρεύει στην Ασπροβάλτα. Συνελήφθησαν οι Ρομά δράστες και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω. Κατά την διάρκεια της κράτησης τους επιχείρησαν να διαφύγουν με συνέπεια να τραυματιστούν. Εξ αιτίας του τραυματισμού τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τα υλικά που εκλάπησαν επιστράφηκαν στην ΔΕΥΑ Βόλβης.

Πρωινές ώρες και κατά την διάρκεια εκκλησιασμού (γιορτή του τιμίου Σταυρού σήμερα) ειδοποιήθηκε ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Γκολιδάκης Χρήστος ο οποίος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατόπιν στις αποθήκες της ΔΕΥΑΒ.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ ευχαριστεί το προσωπικό του Α.Τ Βόλβης για την άμεση επέμβαση και σύλληψη των δραστών καθώς και το προσωπικό της ΔΕΥΑΒ για την παραλαβή των υλικών από το ΑΤ Βόλβης.

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty + 16 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.