Νέος υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Βόλβης

Μέχρι στιγμής, επίσημη δήλωση υποψηφιότητας για το αξίωμα του δημάρχου Βόλβης έχουν κάνει ο νυν δήμαρχος Βόλβης κ. Λιάμας Διαμαντής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Στοΐτσας Δημήτρης, ο κ. Βασίλειος Ζωγράφος, ο συνδυασμός “Μένουμε δήμο Βόλβης” και ο κ. Ιωάννης Βαλερής. Ακόμη δεν έχει κάνει δήλωση ο συνδυασμός “Λαϊκή Συσπείρωση” αν και κατά πάσα πιθανότητα επικεφαλής του συνδυασμού αυτού θα είναι και πάλι η κ. Βάσω Πολυζωΐδου.

Στην σελίδα της Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ υπάρχει δήλωση (22/10/2018) μέλους και χορηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας που μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

“Στη διοίκηση (της Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ) αναμειχθήκαμε ως μια παρέα νέων παραγόντων, πρώτη φορά σε επίπεδο Γ´ Εθνικής. Θέλουμε να αναβαθμίσουμε συνολικά τον αθλητισμό στην επαρχία Λαγκαδά και σε επιμέρους περιοχές όπως Βόλβη, Σταυρό, Απολλωνία, Ασπροβάλτα. Να είμαστε κοντά στις ομάδες, να παρουσιάσουμε ουσιαστικό έργο και προσέλκυση νεολαίας στον αθλητισμό. Προσωπικά, ήμουν δέκα χρόνια πρόεδρος στον Άρη Ξηροποτάμου, που παίζει στην ΕΠΣΜ, ασχολήθηκα με την τοπική αυτοδιοίκηση, ως κοινοτάρχης στο διαμέρισμα Φιλαδέλφειας, που ανήκει στη Δημοτική Κοινότητα Αρέθουσας και είμαι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βόλβης. Επίσης, για πρώτη φορά θα κατέβω υποψήφιος για τη Δημαρχία στον Δήμο Βόλβης”.

Την παραπάνω δήλωση έκανε ο κ. Χάρης Ελευθεριάδης, (πρώτος αριστερά στην εικόνα) ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό του κ. Στοΐτσα Δημήτρη και είχε λάβει 555 ψήφους.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνουν τον Μάιο του 2019.

Αν και πιστεύουμε πως μέχρι το τέλος θα υπάρξουν παραιτήσεις ή συνεργασίες συνδυασμών ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.