Ο πρώτος ανεξάρτητος συνδυασμός Τοπικού Συμβουλίου στον δήμο Βόλβης

Με την αλλαγή του εκλογικού νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση που δίνει το δικαίωμα να δημιουργηθούν ανεξάρτητα κοινοτικά συμβούλια και με τις νέες αρμοδιότητες που δίνει ο νόμος στα συμβούλια κοινότητας, μια ομάδα ανθρώπων αποφάσισαν να διεκδικήσουν την εκλογή τους για την κοινότητα Ασπροβάλτας.

Μεταφέρουμε από την σελίδα τους τα παρακάτω:

Φίλες και φίλοι

Σήμερα κάνουμε το επίσημο ξεκίνημα του συνδυασμού μας παρουσιάζοντας τα ονόματα που στηρίζουν την προσπάθειά μας. Σταδιακά και μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές θα εξειδικεύσουμε τις θέσεις μας για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας.
Κυρίως όμως θα παρουσιάσουμε το όραμά μας για την Ασπροβάλτα μας.

Ως τόπος έχουμε ανάγκη από νέες ιδέες, οράματα και ανθρώπους με γνώσεις και διάθεση για προσφορά αλλά και ανθρώπους με εμπειρία και έντονη παρουσία στην τοπική κοινωνία. Συνεχίζουμε με τα νέα παιδιά που αγαπάνε τον τόπο τους, γιατί θέλουμε την νεανική τους ορμή.

Τους προσεχείς δύο μήνες θα επιδιώξουμε να ενεργοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Ασπροβάλτας. Θα συζητήσουμε μαζί τους, θα επισκεφθούμε κάθε γειτονιά της. Ο μεγάλος στόχος θα είναι η Ασπροβάλτα μας, να κάνει άλματα προόδου και ανάπτυξης. Έτσι θα έχουμε μέλλον και εμείς και τα παιδιά μας στο τόπο μας.

Σε αυτή την προσπάθεια χωράνε όλοι, σας χρειαζόμαστε όλες και όλους για μια Ασπροβάλτα που θα γνωρίσει τη δική της τοπική αναγέννηση.

Γιατί όπως λέει και ο ποιητής:

Πολύ αγαπιέται αυτός ο τόπος
με υπομονή και περηφάνια…

Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι

ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)
ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΘΕOΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
ΜΙΣΟΠΑΠΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΠΑΤΡΩΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΛΕΥΘΕΡΗΣ)
ΤΡΑΚΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ)

Σελίδα Aσπροβάλτα SOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − fourteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.