Οι επαγγελματίες του τουρισμού στο Δήμο Βόλβης αύριο εκπαιδεύονται…

Στην περιοχή του Δήμου Βόλβης στο Νομό Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο παραθαλάσσιο μέτωπο (Ασπροβάλτα, Σταύρος, Βρασνά) ο τουρισμός παίζει όλο και μεγαλύτερο ρόλο στην οικονομία και ευημερία της περιοχής.

Ωστόσο οι τοπικές αρχές και οι επαγγελματίες του τουρισμού, αισθάνονται πως ήρθε η ώρα να βελτιώσουν το τουριστικό τους προϊόν προκειμένου να εισπράξουν μεγαλύτερη υπεράξια από αυτό. Γνωρίζουν επίσης πως το ποιοτικό άλμα ξεκινά από την εκπαίδευση και ενημέρωση των επαγγελματιών.

Έτσι αύριο Παρασκευή στις 5μμ σε αίθουσα του Δημαρχείου Βόλβης στον Σταυρό, θα γίνει ένα ενδιαφέρον ενημερωτικό σεμινάριο για θέματα κοστολόγησης και τιμολογιακής πολιτικής των ξενοδοχείων και καταλυμάτων.

Την εκδήλωση διοργανώνει η επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο και σωματεία ιδιοκτητών καταλυμάτων.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό στους επαγγελματίες της περιοχής και σ’ αυτό θα μιλήσουν ο Βασίλης Ραβιόγλου, διευθυντής ανάπτυξης για Ελλάδα και Κύπρο της OTA inside και ο Λούκας Γεωργίου οικονομολόγος – κοστολόγος BA, MBA.

Όπως μας είπε ο Νάσος Κωνσταντινάκης, μέλος της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου “έχουμε ένα καλό τουριστικό προϊόν ωστόσο πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο το πουλάμε. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την απαραίτητη γνώση και τη συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες εξελίξεις και τάσεις της εποχής. Καλώ όλους τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων της περιοχής να έρθουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που είναι το πρώτο μιας σειράς καθώς θα ακολουθήσουν και άλλα. Θα δώσουμε υπεραξία στο τουριστικό μας προϊόν μόνο όταν αποκτήσουμε τις ανάλογες γνώσεις και νοοτροπίες”.

Omorfa Taxidia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten − five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.