Παράτασης έκδοσης λογαριασμών για έξι (6) μήνες στην Τ.Κ Νυμφόπετρας

Στην Ασπροβάλτα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος, την 22η του μηνός Μαρτίου του 2019, ημέρα της εβδομάδος Παρασκευή, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Βόλβης

O Πρόεδρος του Δ/κου Συμβουλίου κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και εισηγούμενος το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης είπε ότι:

Με το αρ. πρωτ. 3784/13-11-2018 έγγραφο του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το οποίο έχει ως θέμα:
Απαγόρευση χρήσης νερού για πόση και μαγειρική χρήση για την Τ.Κ Νυμφόπετρας της Δ.Ε Εγνατίας του Δήμου Βόλβης και αναφέρει ότι στην Τ.Κ Νυμφόπετρας το νερό κρίθηκε ως ακατάλληλο προς πόση και μαγειρική χρήση.

Επειδή το πρόβλημα που αφορά την ακαταλληλότητα του νερού για πόση και μαγειρική χρήση στην Τ.Κ Νυμφόπετρας και της Τ.Κ Βαγιοχωρίου της Δ.Ε Εγνατίας δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί παρόλο που οι εργασίες για την αποκατάστασή του προχωρούν ομαλά, οι κάτοικοι της Τ.Κ Νυμφόπετρας και της Τ.Κ Βαγιοχωρίου αναγκάζονται να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό για τις προσωπικές τους ανάγκες.
Προτείνω λοιπόν να υπάρχει παράτασης έκδοσης λογαριασμών για 6 μήνες στην Τ.Κ Νυμφόπετρας και την Τ.Κ Βαγιοχωρίου για τους προαναφερθέντες λόγους.

Έπειτα ο Πρόεδρος κάλεσε το Δ.Σ να αποφασίσει σχετικά:
Το Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Β. μετά από διαλογική συζήτηση, αφού έλαβε υπόψη την παραπάνω εισήγηση.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Εγκρίνει Έγκριση παράτασης έκδοσης λογαριασμών για έξι (6) μήνες στην Τ.Κ Νυμφόπετρας και Τ.Κ Βαγιοχωρίου της Δ.Ε Εγνατίας του Δήμου Βόλβης λόγω μη αποκατάστασής του προβλήματος ακαταλληλότητας ύδρευσης.

Αριθμός Απόφασης: 48/2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − twenty =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.