Θύμα επίθεσης και ληστείας νεαρός στον Σταυρό δήμου Βόλβης

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες μας στάλθηκαν μόλις τώρα, θύμα επίθεσης και ληστείας έπεσε ένας νεαρός συνδημότης μας στον Σταυρό δήμου Βόλβης, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του με το ΙΧ αυτοκίνητο του..

Ο 29χρονος (Β.Α.) νεαρός σταμάτησε σε σήμα που του έκανε ένας άντρας κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Θεοδώρου, ο οποίος είχε μπροστά του μία πεσμένη μηχανή μεγάλου κυβισμού. Ο νεαρός ο οποίος κατέβηκε να βοηθήσει τον οδηγό της μοτοσυκλέτας, δέχτηκε ένα χτύπημα με μπουκάλι μπύρας από πίσω, από το συνεργό του οδηγού της μοτοσυκλέτας, στο κεφάλι και έπεσε κάτω.

Αποτελώντας εύκολο θύμα, οι δράστες του αφαίρεσαν ότι λεφτά είχε πάνω του, μαζί με το πορτοφόλι του και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της αδελφής του θύματος της επίθεσης στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ, η οποία έφτασε άμεσα στον τόπο του συμβάντος, ο δράστης που χτύπησε τον νεαρό Β.Α. ήταν κοντός, γυμνασμένος με μαύρα ρούχα κοντά μαλλιά περίπου 30-35 ετών.

Το θύμα της επίθεσης μετέβη στο Κ.Υ. Μαδύτου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, απ όπου μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους και περαιτέρω εξετάσεις .

Όποιος γνωρίζει κάτι για τους δράστες ας επικοινωνήσει με το ΑΤ Ασπροβάλτας (2397020040 & 2397020046 & 2397020048) ή ας μας στείλει μήνυμα

Το περιστατικό συνέβη στις 08 περίπου το βράδυ της Κυριακής 03/02/2019

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 + ten =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.