ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα - Τους ξάφρισε... πήρε μέχρι και άρωμα

Πενθήμερη κράτηση για 39χρονη για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον γυναίκας ηλικίας 39 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, διάρρηξης κατοικίας με σκοπό την κλοπή, παράνομης εισόδου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις τρεις χθες το μεσημέρι γυναίκα κάτοικος Λάρνακας, επιστρέφοντας στο σπίτι της διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης.

Η παραπονούμενη εντόπισε έξω από το σπίτι της γυναίκα που κρατούσε τσάντα, την οποία αναγνώρισε ως μέρος της περιουσίας, που κλάπηκε από το σπίτι της.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν την 39χρονη, η οποία συνελήφθη αφού εναντίον της εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για άλλες δύο υποθέσεις διάρρηξης, παράνομης εισόδου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Μετά από έρευνα στην κατοχή της 39χρονης εντοπίστηκαν διάφορα τιμαλφή, ένας φορτιστής και ένα άρωμα, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την παραπονούμενη, ως περιουσία που κλάπηκε από την οικία της.

Η 39χρονη οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα κράτησης για πέντε μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X