ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Eπαναλειτουργεί ξανά η Μαρίνα

Ολοκληρώθηκε η απολύμανση των χώρων εστίασης

Ολοκληρώθηκε η απολύμανση των χώρων εστίασης και κοινόχρηστων εγκαταστάσεων της μαρίνας Λεμεσού και από το απόγευμα επαναλειτουργεί μεγάλο μέρος της, με μερικά μόνο εστιατόρια να παραμένουν κλειστά μέχρι την ανακοίνωση των εργαστηριακών εξετάσεων του προσωπικού τους.

Ανακοίνωση της διεύθυνσης της μαρίνας Λεμεσού αναφέρει πως ολοκληρώθηκε με επιτυχία νωρίς το πρωί «η ενδελεχής απολύμανση όλων των χώρων εστίασης και κοινόχρηστων εγκαταστάσεων της μαρίνας Λεμεσού που ξεκίνησε χθες τα μεσάνυχτα».

Μέχρι και το απόγευμα, που επαναλειτούργησε η Μαρίνα Λεμεσού, είχαν ήδη ολοκληρωθεί και τα προληπτικά τεστ κορωνοϊού σε όλο το προσωπικό των χώρων εστίασης που φιλοξενούνται εκεί, με τα αποτελέσματα τους να αναμένονται αύριο. Για το λόγο αυτό, προστίθεται, ορισμένα από τα εστιατόρια ενδέχεται να παραμείνουν κλειστά και σήμερα μέχρι την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό τα προληπτικά τεστ που έγιναν χθες σε όλα τα μέλη του προσωπικού της Limassol Marina Ltd.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X