ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Μαχαίρια και κυνηγετικά φυσίγγια στην κατοχή δύο προσώπων

Η πληροφορία που οδήγησε στην σύλληψή τους

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 25 και 24 χρόνων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαιροφορίας.

Ο 25χρονος και η 24χρονη συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, αργά χθες το απόγευμα, όταν στο αυτοκίνητο τους εντοπίστηκαν διάφορα κοσμήματα και άλλη περιουσία, για τα οποία γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσο αποτελούν προϊόν κλοπής.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.30 χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή Χλώρακας για εξετάσεις, μετά από πληροφορία για πιθανή διάρρηξη σε κατοικία. Μέλη του ΟΠΕ Πάφου εντόπισαν να βρίσκεται σταθμευμένο σε δρόμο της Χλώρακας ένα αυτοκίνητο, το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής, στα πίσω καθίσματα του οποίου βρισκόταν ο 25χρονος ύποπτος. Ο 25χρονος ανάφερε πως υπεύθυνη οδηγός του οχήματος ήταν η 24χρονη, η οποία εντοπίστηκε πέντε λεπτά αργότερα να κινείται πεζή στην περιοχή.

Στην παρουσία των δύο υπόπτων τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έρευνα του οχήματος, εντός του οποίου εντόπισαν διάφορα κοσμήματα, όπως βραχιόλια, δακτυλίδια, αλυσίδες και σκουλαρίκια, ένα ρολόι, δύο κινητά τηλέφωνα, κέρματα και χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών, το χρηματικό ποσό των 117 ευρώ και άλλα αντικείμενα. Εντόπισαν επίσης αριθμό κυνηγετικών φυσιγγίων, αριθμό κατσαβιδιών, δύο μαχαίρια και δύο φαναράκια, ενώ άλλο ένα μαχαίρι εντοπίστηκε στην κατοχή του 25χρονου.

Ο 25χρονος και η 24χρονη δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της εν λόγω περιουσίας και αφού συνελήφθησαν τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή, διαπιστώθηκε ότι είχε διαπραχθεί διάρρηξη σε παρακείμενη κατοικία, στην αυλή της οποίας τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν εγκαταλελειμμένα μία τηλεόραση και μία συσκευή βίντεο – DVD player.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση