ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώτος τίτλος… με μεγάλη μάχη Παρνασσός Στροβόλου – Sabbianco Ανορθωση

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κρίνεται την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 19:30 στο κλειστό του Αγίου Δομετίου (Τηλεοπτική μετάδοση από την πλατφόρμα της Cablenet και το κανάλι 7sportsTVHD – θέση 513) με τον νταμπλούχο της περσινής χρονιάς Παρνασσό να αντιμετωπίζει την Sabbianco Ανόρθωση σ’ ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού θα είναι και οι δυο τους ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου.

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Από την μια ο Παρνασσός με λίγες αλλά ουσιαστικές προσθήκες ευελπιστεί πως θα μπει με το δεξί στο νέο μαραθώνιο βασισμένος στον κορμό των τελευταίων χρόνων που τον οδήγησαν στην κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων την περσινή χρονιά.

Ανανέωσαν με την ομάδα οι Νικηφόρου, Μπρούντζος, Δημοσθένους, Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδης, παρέμεναν οι Ταρτίος, Παπακυπριανού, Στούμπης ενώ σημαντικές ήταν οι προσθήκες των Φωτίου, Λύρα, Ρούσου, Στυλιανού οι οποίοι πρόσθεσαν ποιότητα και ταλέντο στην ομάδα του Παρνασσού.

Μαζί τους φυσικά ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Σάββας Ζωγράφος με τους συνεργάτες του και την καθολική στήριξη της διοίκησης Πίσση ευελπιστούν πως θα συνεχίσουν να οδηγούν την ομάδα του Στροβόλου στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων.

SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Από την άλλη υπάρχει η Sabbianco Ανορθωσης η οποία με σημαντικές μεταγραφές τόσο από εντός Κύπρου όσο και εκτός συνόρων ευελπιστεί να γράψει την δική της ιστορία στο άθλημα.

Η επιστροφή των αδερφών Αργυρού (Τζούλιο και Χρίστου) στην Κύπρο για λογαριασμό της Κυρίας τάραξε τα νερά αφού ειδικά για τον αρχηγό της Εθνικής μας (Τζούλιο Αργυρού) η μεταγραφή του στην Sabbianco Ανόρθωση ήταν τεράστια επιτυχία.

Διατήρησε στο ρόστερ της τους έμπειρους και ικανούς Προκοπίου, Κ. Χατζηεφραίμ, Βόρκα, Ιωάννου, Φτερακίδη ενώ παράλληλα με τις προσθήκες των Δημήτρης Μπότσαρη, Ορέστης Λεοντίου, Κωνσταντίνος Μιχαήλ, Ανδρέας Χατζησάββα, Κυριάκος Γεωργίου, Νικόλας Γεωργίου και Ανδρέας Γεωργίου θα αποτελέσουν ένα ιδιαίτερα ικανό σύνολο από Κυπριακής αγοράς.

Σ’ αυτούς προστέθηκαν και οι ξένοι Sanin, Pavlovic, Pedic και Vojinovic οι οποίοι είναι δεδομένο πως ανέβασαν το πήχη ακόμα πιο πολύ ψηλά. Ειδική όμως μνεία θα πρέπει να γίνει και στον Μάριο Ευσταθιάδη ο οποίος επέστρεψε μετά από 4 χρόνια στην ενεργό δράση για να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην προσπάθεια που κάνει η Sabbianco Ανόρθωση στην Κυπριακή Χειροσφαίριση.

Προπονητής της Sabbianco Ανόρθωσης είναι ο Απόστολος Μιχαήλ ο οποίος έχει γράψει την δική του ιστορία στο άθλημα.

Το φετινό Σούπερ Καπ διεξάγεται για 32η χρονιά με την ΣΠΕ Στροβόλου να είναι πολυνίκης του θεσμού με 21 κατακτήσεις.

Σημαντικές πληροφορίες:

Ο αγώνας είναι ορισμένος για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Κοινοτικό Στάδιο Αγίου Δομετίου και θα αρχίσει στις 19:30.

Η είσοδος θα επιτραπεί ΜΟΝΟ σε άτομα που έχουν κάρτα φιλάθλου.

Οι δύο ομάδες θα πάρουν από μια Κερκίδα του Σταδίου.

Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από την πλατφόρμα της Cablenet στο κανάλι 7SportsHD (θέση 513).

Δελτίου τύπου ΚΟΧ

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X