ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιουβέντους: Η τέχνη της απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών

Ο Άαρον Ράμσεϊ θα φορέσει τη νέα σεζόν τη φανέλα της Γιουβέντους καθώς το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ ολοκληρώθηκε και έτσι είχε εδώ και καιρό το δικαίωμα να διαπραγματευτεί το νέο σταθμό της καριέρας του. Οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν τον τρόπο να πραγματοποιούν μεταγραφές μηδενικού κόστους και απόδειξη αποτελεί άρθρο της ιστοσελίδας foxsportsasia.com η οποία κατάφερε να συνθέσει μιαν ολόκληρη εντεκάδα με τέτοιες περιπτώσεις.

Τερματοφύλακας είναι ο Μουράρα Νέτο ο οποίος αποκτήθηκε το 2015 μετά τη φυγή του από τη Φιορεντίνα, ενώ στην τριάδα της άμυνας θέση παίρνουν οι Λούσιο, Φάμπιο Καναβάρο και Εμρέ Τσαν μετά την αποχώρησή τους από Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ αντίστοιχα. Σε θέση ακραίων τοποθετούνται οι Ντάνιελ Άλβες και Κίνγκσλεϊ Κομάν οι οποίοι έφυγαν ως ελεύθεροι από Μπαρτσελόνα και Παρί το 2016 και το 2014 αντίστοιχα.

Στη μεσαία γραμμή πλην του Άαρον Ράμσεϊ, επιλέχθηκαν οι Αντρέα Πίρλο, Πολ Πογκπά και Σάμι Κεντίρα ενώ κερασάκι στην τούρτα στην κορυφή της επίθεσης, τοποθετήθηκε ο Φερνάντο Γιορέντε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση