ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Το 'φερε «τούμπα» και παίρνει Μακρή

Κερδίζει τη μάχη στη διεκδίκηση του 24χρονου επιθετικού

24sports team

info@24sports.com.cy

Η αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ επισημοποιήθηκε χθες (23/5) κι ήταν εξ αρχής δεδομένο ότι δεν θα περίμενε πολύ για να βρει το νέο του σπίτι. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το πιθανότερο σενάριο ήταν η επιστροφή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», φαίνεται πως ο Ανδρέας Μακρής θα βρει μεν στέγη στη Λάρνακα, όμως αντί για τη φανέλα της Ανόρθωσης αυτή που θα φορέσει θα είναι αυτή της ΑΕΚ.

Μπορεί μεν οι «κιτρινοπράσινοι» να μπήκαν τελευταίοι στον «χορό» της διεκδίκησης του 24χρονου επιθετικού σε ρεπορταζιακό επίπεδο (μετά από Ανόρθωση και ΑΕΛ), όμως το μπάσιμό τους για την απόκτηση του Μακρή φαίνεται όχι μόνο να τους θέτει επικεφαλής της κούρσας, αλλά και να τους κάνει φαβορί για να τον ντύσουν στα χρώματά τους.

Στην επαφή που είχαν οι δύο πλευρές η ΑΕΚ έδειξε στον Μακρή πόσο τον ήθελε και αυτό ήταν ικανό να φέρει ανατροπή σκηνικού, αφού μέχρι χθες (23/5) η Ανόρθωσην φαινόταν να είχε αυτή τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Έτσι, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες,  Ο Μακρής θα φορά τη φανέλα με τον Κίμωνα την επόμενη σεζόν, μετά από μια χρονιά στην οποία είχε μετρήσει εφτά συμμετοχές με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση