ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Οι κροατικοί πύργοι και το κυπριακό στοιχείο

Σφήνα ανάμεσα σε Σίλντεφελντ και Βργκοτς θα ψάξουν τρεις Κύπριοι αμυντικοί

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γκόρντον Σίλντεφελντ ήταν η πρώτη επιτυχία στην προσπάθεια διαμόρφωσης του ρόστερ της νέας περιόδου με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό να είναι κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τουλάχιστον ένα χρόνο. Στο πλευρό του δεν θα έχει τον Ντουγκλάο αλλά όπως όλα δείχνουν τον συμπατριώτη του Μπράνκο Βργκοτς ο οποίος εξακολουθεί να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Μακάμπι Νετάνια του Ισραήλ.

Προφανώς οι δύο Κροάτες δεν μπορούν να είναι οι μοναδικές λύσεις στο κέντρο της άμυνας, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να επιλέγει τον Γιώργο Γκαλίτσιο λόγω της δυνατότητάς του να προσφέρει σε αρκετές θέσεις μπροστά από τον τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα και όσον αφορά τις καθαρόαιμες λύσεις για τη δυάδα μπροστά από την εστία, στην εξίσωση μπαίνουν τρεις Κύπριοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα επιδιώξουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Τιμούρ Κετσπάγια.

Διαβάστε επίσης: Η περίπτωση Λόρια και το σενάριο παράτασης στην αγωνία

Έντεκα συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος είχε φέτος ο Παναγιώτης Αρτυματάς με το φοίνικα στο στήθος, οι οποίες θα μπορούσαν να ήταν ακόμη περισσότερες αν δεν αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμού όπως βεβαίως και η πρόσφατη εγχείριση στον ώμο. Μέλος του κυανόλευκου ρόστερ ήταν στις αρχές της σεζόν και ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου ο οποίος πήρε φανέλα βασικού στις διπλές αναμετρήσεις με την αλβανική Λάτσι ωστόσο στη συνέχει παραγκωνίστηκε από τον Ρόνι Λέβι, σώζοντας κάπως τη χρονιά με τον εξάμηνό του δανεισμό στη Δόξα Κατοκοπιάς.

Από εκεί και πέρα από δανεισμό επιστρέφει ο Παύλος Κορρέα κουβαλώντας εμπειρίες με τη φανέλα του Άρη Λεμεσού σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας. Θεωρητικά ο 21χρονος αμυντικός διατηρεί λιγότερες πιθανότητες για παραμονή στο κυανόλευκο ρόστερ ωστόσο μετά την πρώτη πλήρη σεζόν του με 17 συνολικά παρουσίες με την «ελαφρά ταξιαρχία», θα προσπαθήσει να αποδείξει στον Γεωργιανό τεχνικό ότι αξίζει τουλάχιστον μιαν ευκαιρία.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση